Instagram haksız yere hesabımı kapattı, mavi tikim yokken gerçek müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

3 gün önce hesabım askıya alındı ve ben de itirazda bulundum. Kimliğimde fotoğraf olmadığı için kabul etmedi ve bir defa daha kimliği deneyebileceğimi söyledi, ben de kimliğime fotoğraf ekletene kadar beklerim sonra yaparım demiştim ama 2 gün önce hesabımı kapatmışlar sebebi ise başka bir hesaptan engellediğim kişiye yazmam gibisinden bir şeymiş fakat öyle bir şey yapmadım? Saçma sapan Meta botları yüzünden hesabım kapatıldı ve ben hiçbir şey yapamıyorum, saçmalık. Geminya'ya sordum ve sadece mavi tik olanların müşteri hizmetçisiyle yani gerçek bir çalışanla iletişime geçebildiklerini öğrendim. Bizi insan yerine koymuyorlar mı anlayamadım? Ki kimliğimde fotoğraf olmaması neden bir sorun oluyor doğum tarihim gözüküyor sonuçta ki zaten kimlikte sadece doğum tarihi için istediklerini belirtiyorlar. Onu bunu geçtim, bilgilerimi indirdiğimde öne çıkanlarımı da indirmek istemiştim fakat sadece bilgi olarak indirebiliyorum, bu da saçma

Instagram haksız yere hesabımı kapattı, mavi tikim yokken gerçek müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?