Anydesk indirip kodu gösterdiysem bilgisayarıma girmiş olabilir mi, dolandırıcı ne yapabilir?

Yeni biriyle tanışmıştım. Bilgisayarda Excel gibi uygulamalarda isim vardı. 2. el cihazımı aldığımdan beri ücretsiz giriyorum herhalde geçici süre lisansı vardır bilmiyorum. Dün bir sorun yaşadım giremedim ama sonra uyarıya rağmen bir şekilde giriyorum. Tanıştığım çocuk da ben onun ücretsiz yolunu biliyorum okulda öğrettiler lisans kırmayı dedi. Çok iyi masum duygusal gibi görünen kendini öyle zararsız gösteren biriydi. Düzeldi dememe rağmen o bildirimleri bahane ederek düzeltelim yoksa zamanla kullanılmaz dedi. Israrla bugün yapalım dedi. Tamam dedim. Anydesk indirtti ilk başta inmedi virüs uyarıları verdi sürekli başka yerden indirdim yine uyarı verdi ama sonunda indirdim. Uygulamayı açıp kodu gördükten sonra itiraf etti bilgisayarına gireceğim bu kodla ücretsiz lisanslı kullanacaksın dedi. Öyle deyince çok endişelendim nasıl söylemezsin başta, girme bilgisayarıma dedim bana tarif et ben yapayım dedim öyle gönderilen bir şey değil dedi saçmaydı iyice emin oldum kötü niyetliydi. Israr etti güvenmiyor musun diye istemeyince yüzüme kapattı. Saygısız cevaplar vermeye başladı bambaşka biriymiş. Bilgisayarıma erişmiş olabilir yüksek ihtimal. Ne yapacağım bilmiyorum sıfırlamak da istemiyorum Excel vs eskisi gibi kullanılmaz diye. Eski sahibinin kullanıcı şifresini bilmediğimden bedava kullanamam ofis uygulamalarını. Başka yolu yok mu silinmiyor da bilgisayardan tek silinmeyen bu. Uygulama kısmında da değil dosya apk. gibi bir şey sanırım. Silinmiyor yönetici izni lazım vs diyor.
Sizce başım dertte mi ne yapmam lazım yardımcı olun, yarın sınavım var beni uğraştırdığı şeye bak insan değiller ya ne stresten yemek yiyebiliyorum ne sınav düşünebiliyorum. Yardımcı olun bilen varsa bana akıl versin lütfen😭 ?
Anydesk indirip kodu gösterdiysem bilgisayarıma girmiş olabilir mi, dolandırıcı ne yapabilir?