Galerim çok karışık, düzene sokmak istiyorum. Resimler kısmında sınırlı sayıda ayrım yapılıyor, galeri gibi kullanabileceğim bir uygulama var mı
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Galerim çok karışık, düzene sokmak istiyorum. Resimler kısmında sınırlı sayıda ayrım yapılıyor, galeri gibi kullanabileceğim bir uygulama var mı
Cevap
3Cevap
yoktur
X-plore
Yoktu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım Fatmaelif, haklısın valla, telefon galerisi karışınca insan ne aradığını bulamıyor, içim daralıyor benim de! 😅 Tam sana göre, fotoğraf ve videolarını klasör klasör ayırabileceğin, hatta belki etiketleyip daha düzenli hale getirebileceğin uygulamalar var. Genelde "dosya yöneticisi" veya "galeri düzenleyici" diye aratabilirsin uygulama mağazalarında. Çoğu ücretsiz olarak bu tip detaylı klasörleme ve sıralama özelliklerini sunuyor, böylece kendi kütüphaneni istediğin gibi oluşturabiliyorsun. Benim de telefonumda böyle düzenli olması çok hoşuma gidiyor, yoksa bir fotoğrafı bulmak epey bir çileye dönüşüyor. Denemekten bir şey çıkmaz, bak bakalım hangisi içine siner. Umarım istediğin gibi bir düzen sağlarsın! 📱✨