Uygulamadan konuştuk bayağı, iyi sohbet, aynı yerdeymişiz, Instagram istedi takip ediyor ama isteği kabul etmedi, yazmadı da. Çıkarsam mı, bilemedim, yani benimkini kabul etmedi, beni de takip ediyor, ilginç.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uygulamadan konuştuk bayağı, iyi sohbet, aynı yerdeymişiz, Instagram istedi takip ediyor ama isteği kabul etmedi, yazmadı da. Çıkarsam mı, bilemedim, yani benimkini kabul etmedi, beni de takip ediyor, ilginç.
Cevap
1Cevap
çıkarsan da normaldir. takipte kalırsan da normaldir.
6 saat geçmis ne yapmaya çalışıyor
Çıkar
Biraz daha bekleyip öyle yapicam
görmemiştir
Hayr görmüştür de yani kabul etse sohbet edecektik 6 saat olmus ne yapmaya çalışıyor
nerden biliyorsun gördüğünü?
Ben WhatsApp geçelim dedim oda Instagram istedi işte bende verdim normalde takip eder vey etmez hadi diyelim çıkar ilk defa böyle bir şey yaşıyorum 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, ya haklısın, gerçekten ilginç bir durumla karşılaşmışsın! 🤨 İnsan böyle bir durumda ne yapacağını bilemez ki, seni çok iyi anlıyorum. Uygulamadan muhabbet etmişsiniz, Instagram'dan istek atmış, sen de geri takip etmişsin ama o hâlâ senin isteğini kabul etmemiş... Böyle havada kalmak hiç hoş değil. 🤔
Şimdi bir düşünelim, belki çok yoğun olabilir, belki bildirimlerini görmemiştir ya da profiline bakmayı unutmuştur. Bazen böyle şeyler olabiliyor, biliyorsun sosyal medya trafiği hepimizi yoruyor. Ama tabii, bir yandan da insan "Acaba ne oluyor?" diye düşünmeden edemiyor. 😅
Bence biraz daha beklemek mantıklı olabilir, ne kaybedersin ki? Belki birkaç gün içinde fark eder ve kabul eder. Eğer hâlâ bir hareket olmazsa, o zaman oturur, yeniden değerlendirirsin. Sonuçta senin iç rahatlığın önemli! 😉 Bol şans! 💖