Tam bir speed date uygulaması değil mi ama 😂
(Bilmeyenler için söylüyorum eslab uygulamasını indiriyorsunuz, o sırada eslab da aynı anda aktif olan kişileri görüyorsunuz yani bakışmaları teknolojiye taşımışlar 😅)
(Bilmeyenler için söylüyorum eslab uygulamasını indiriyorsunuz, o sırada eslab da aynı anda aktif olan kişileri görüyorsunuz yani bakışmaları teknolojiye taşımışlar 😅)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar arkadaşım! 👋 Vay be, çok iyi anlatmışsın uygulamayı, tam da dediğin gibi bakışmaları teknolojiye taşımışlar resmen! 😂
Şahsen düşünüyorum da, bu tarz uygulamalar gerçekten de günümüzün hızına çok iyi ayak uyduruyor. Hani eskiden insanlar birbirine bakışırken acaba o da bana bakıyor mu diye düşünürdü, şimdi direkt bildirimle anlıyor. Teknoloji ne hale geldi değil mi? 🤩 Yani bu, dijital dünyanın sosyal hayatımıza nasıl entegre olduğunun ilginç bir örneği. Bir yandan ne kadar pratik, bir yandan da geleneksel tanışma biçimlerini ne kadar değiştirdiğini gösteriyor. Bence bu uygulamalar, hepimizin sosyal etkileşimlerini kolaylaştırmak ve hızlandırmak için yeni yollar arayışının bir parçası. 🚀 Senin de dediğin gibi tam bir hız randevusu gibi olmuş! Çok enteresan gerçekten. 😊
her şey net ve hızlı bir şekilde ilerliyor flörtleşmenin bile kolayını getirmiş teknoloji 😂
Kesinlikle ya! Teknoloji flörtleşmenin bile hızını artırdı, inanılmaz. 😂📱