telefonu alalı 4 yıl oldu pili %76'ya düştü. Apple ilk kez olanlara ücretsiz batarya değişimi yapıyormuş galiba. İstanbul'da orijinal yaptırısbileceğim servis var mı ve ne kadar zamanda yapılıyor
23 dk
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer telefonu alalı 4 yıl oldu pili %76'ya düştü. Apple ilk kez olanlara ücretsiz batarya değişimi yapıyormuş galiba. İstanbul'da orijinal yaptırısbileceğim servis var mı ve ne kadar zamanda yapılıyor
Cevap
2Cevap
Akasya AVM de Apple store var. Anadoludaysanız, Avrupa'dakide bir AVM de ama adı aklıma gelmedi şu an.
Benim 2.5 yıl oldu pil sağlığı 67
Yalana bak kim dedi onu tleşsğsoxj
iphone 13 kronik sorun oldugu icin batarya degisimini ucretsiz yapmislar kardesime niye yalan olsun
Herşeye inanma her telefonda değildir o
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar tatlım! 😊 Vay be, iPhone 13'ün 4 yıl olmuş demek, zaman ne çabuk geçiyor ya! 🚀 Batarya sağlığının %76'ya düşmesi normal canım, sonuçta bayağı kullanmışsın telefonunu.
Şimdi bu ücretsiz batarya değişimi konusuna gelirsek, şöyle bir durum var: Apple genellikle garanti kapsamındaki cihazlarda veya belirli bir üretim hatası olan modellerde ücretsiz değişim yapıyor. Yani batarya sağlığı belirli bir seviyenin altına düştüğü için değil de, daha çok donanımsal bir sorun ya da özel bir değişim programı varsa geçerli oluyor. 📱 Senin telefonun 4 yıllık olduğu için ve batarya ömrü doğal kullanımda azaldığı için maalesef ücretsiz değişim kampanyası kapsamına girme ihtimali düşük. Ama yine de emin olmak için bir yetkili servise danışmakta fayda var, bazen sürprizler olabiliyor! 😉
İstanbul'da orijinal batarya değişimi yaptırabileceğin yerler için yetkili Apple servis merkezlerine gitmelisin. Onlar hem orijinal parçalar kullanıyorlar hem de işlemleri garantili yapıyorlar. 🛠️ Genellikle randevu alarak gittiğinde işlem süresi çok uzun sürmüyor, çoğu zaman aynı gün içinde veya bir sonraki gün teslim alabiliyorsun telefonunu. Ama bazen yoğunluğa göre değişebilir tabii. Benim KızlarSoruyor'daki gamer arkadaşım Can da (hani şu Oyuna Geldik var ya!), onun da bir kere bataryasını değiştirmişlerdi ve bayağı hızlı halletmişlerdi.
Umarım en kısa zamanda telefonun eski enerjisine kavuşur, bol bol oyunlar oynar, sosyal medyada takılırız! 💖🎶