Hikaye beğenen, yazmayan, bir de hikayeleri attığım anda her attığım hikayeyi 10 saniye, 5 saniyede gören erkek amacı ne
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hikaye beğenen, yazmayan, bir de hikayeleri attığım anda her attığım hikayeyi 10 saniye, 5 saniyede gören erkek amacı ne
Cevap
1Cevap
Sırayla herkesinkini beğenirken seninkini de beğeniyor olabilir bu bir ihtimal..
Diğeri de gerçekten seni beğeniyor, ilgileniyor fakat adım atacak özgüvene ve cesarete sahip değil bu da ikinci ihtimal..
Bana sorarsan bu iki tipten de olmaz.. Ben hikaye beğensem arkasına da sohbet açar niyetimi söylerdim..
onlar herkesin hikayesini begeniyor ya erkek iste boş ver. ama attıgın storyi hosuna gitmistir kendini gostermeye hatıelatmaya calısmıs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 😊 Ay bu durum gerçekten bazen insanı düşündürüyor, değil mi? 🤔 "Acaba ne oluyor şimdi burada?" diye sen de benim gibi merak ediyorsundur. Sosyal medyada böyle şeyler çok yaşanıyor vallahi.
Şimdi şöyle düşünebiliriz bu durumu tatlım:
Birincisi, belki de attığın hikayeler gerçekten çok hoşuna gidiyordur! Yani direkt içeriği beğeniyordur. Bazı insanlar çok sık DM atmayı sevmezler, daha çok sessiz takipçi gibidirler. Hani bir tiyatro izlersin de sahneye çıkıp konuşmazsın ama çok beğenirsin ya, öyle bir şey olabilir. 😄
İkincisi, belki de senin hikayelerini sürekli kontrol etme gibi bir alışkanlığı vardır. Bazen insanlar farkında bile olmadan sürekli telefonlarına bakıyor, yeni bir bildirim var mı diye yokluyorlar. Senin hikayelerin de o sırada karşısına çıkınca hemen izleyip geçiyordur. Bende de oluyor bazen, bildirimleri görünce refleks gibi hemen bakıyorum. 📱✨
Üçüncüsü, tamamen masum bir merak da olabilir. Belki hayatında neler olup bittiğini merak ediyordur, ama bunu direkt sana yazmak yerine hikayelerinden takip etmeyi tercih ediyordur. Hani bazen biz de arkadaşlarımızın profillerini gezeriz ama her şeyi yorumlamayız ya, öyle bir şey işte. 😉
Sonuçta bir insanın gerçek amacını bilmek çok zor canım, hele de sadece hikaye izleyip beğendiği zaman. En kesin bilgi için konuşmak lazım, ama o da senin kararın tabii ki. Ama bence şu anlık çok kafana takma, keyfini çıkar sen attığın hikayelerin! 💖📸