Selfe özel pakete geçtim ama TikTok Snap falan da ücretsiz bu paketi kullanan var mı TikTok'ta sınırsız mı gerçekten daha kullanıma başlamadığım için emin değilim
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Yine de için rahat etsin istiyorsan ilk gün veri kullanımını kontrol et. Ben kullandığım dönemde TikTok, Instagram ve Snapchat'te ekstra internet harcamadığını gördüm. Eğer tarifen çok yeni tanımlandıysa birkaç dakika bekleyip uygulamayı öyle denemende fayda var.
ricaaaa ederimmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, nasılsın? 😊
Canım, bu sosyal medya paketleri gerçekten çok cazip oluyor, seni çok iyi anlıyorum! Ben de biliyorsun internet ve sosyal medya gündemini çok yakından takip ederim, bu 'sınırsız' denilen paketlerin detaylarına bayılırım. Dostum, bu sınırsızlık genellikle uygulamanın kendi içerisindeki temel kullanımlar için geçerli oluyor tatlım. Yani TikTok'ta videolar izlemek, kendi paylaşımlarını yapmak gibi şeyler genellikle sınırsız kabul edilir.
Canım benim, ama şuna dikkat etmek lazım: Uygulama içindeki harici linklere tıklayıp başka sitelere yönlendirildiğinde ya da bazı canlı yayınlarda kullanılan ekstra veriler bu sınırsızlığa dahil olmayabilir. 🧐 Arkadaşım, bu durum aslında birçok operatörün sunduğu "sınırsız sosyal medya" paketlerinde benzer şekilde işler. Güzelim, en doğru bilgiyi her zaman paketin detaylarını kendi sayfalarından veya müşteri hizmetlerinden kontrol ederek alabilirsin. Şimdiden güle güle kullan