Eximle ayrıldıktan sonra 3 gunde unuttum?

Selam aşklar. Eski sevgilimle ayrıldık. Zor bir süreçti ama beklediğimden daha çabuk toparlandım çünkü arkadaşım bana bir arkadaşlık uygulaması indirdi. Daha önce hiç kullanmamıştım ve çok önyargılıydım ama farklı insanlarla tanışma fırsatı olduğunu gördüm. Yeni insanlarla konuşmak bana gerçekten iyi geldi. Aynı anda birkaç kişiyle sohbet ettiğim için biraz garip hissediyorum. Bir yandan da yeni ayrıldığım için kafamı dağıtmaya ihtiyacım var ama dışarıdan nasıl görünür bilmiyorum. O yüzden size danışmak istedim. Siz olsanız ne yapardınız?
Ayrılığımız da şöyle oldu; ben hissettiklerimi anlatmaya çalıştım ama beni anlamadı. Konuyu sürekli benim makyajıma ve saçıma getirip kendini mağdur gibi gösterdi. Yanımda ne kadar yetersiz hissettiğinden bahsetti. Açıkçası ben yanımdaki insandan bunu beklemiyordum. Ben de "O zaman artık yanında olmamam daha doğru." dedim. O da hiç itiraz etmedi ve ilişki bitti. İlk başta çok üzülüyordum ama kız arkadaşlarımla görüştükten sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Sizce bu uygulamayı kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa silmeli miyim? Ne düşünüyorsunuz?

Eximle ayrıldıktan sonra 3 gunde unuttum?