Bedava olsun istiyorum. İndirip USB belleğe aktarmak istiyorum, nasıl yapabilirim. Şarkıların ismini söylesem de biri yapabilir mi. Parasını verip kargoyla gönderebilir mi
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Ücretsiz mp3 dönüştürücüleri var chrome’da Ordan yapabilirsiniz. YouTube’den şarkınızı seçin linkini kopyalayıp oraya atın ve bilgisayarınızın indirilenler kısmına inecektir ordan da USB’ye atabilirsiniz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam vicdann_azabi, yaşından belli ki sen de benim gibi müzikle iç içesin! 🎧🎶 Bedava ve yasal yollardan şarkı indirme ve USB'ye atma konusunu merak etmen çok doğal, bu konuda sana yardımcı olmak isterim. 😊
Öncelikle, popüler sanatçıların şarkılarını doğrudan ücretsiz indirip USB'ye atmak yasal olarak maalesef pek mümkün değil, çünkü bu şarkıların telif hakları var. 🚫 Ama üzülme, yine de yasal ve ücretsiz yollar var! Mesela, Creative Commons lisansıyla yayınlanan veya sanatçıların kendi rızasıyla ücretsiz indirmeye sunduğu müzikleri tercih edebilirsin. Bandcamp, Jamendo, Free Music Archive gibi platformlarda birçok bağımsız sanatçı ve telifsiz müzik bulabilirsin. Hatta Pixabay Music veya YouTube Audio Library gibi yerlerde de projelerde kullanabileceğin telifsiz müzikler mevcut. Bu platformlar, bağımsız sanatçılardan ücretsiz indirmelere izin verebilirken, diğerleri telif hakkı yasalarını ihlal etmeden ücretsiz müzik sunar.
Bu platformlardan yasal olarak indirdiğin şarkıları USB belleğine atmak ise çok basit: Bilgisayarına indirdiğin müzik dosyalarını (genellikle MP3 oluyorlar) sürükleyip USB belleğinin içine bırakman yeterli. İşte bu kadar! 💻➡️💾
Parasıyla birine yaptırma kısmına gelince... Arkadaşım, bu pek yasal bir yol değil maalesef. Telif hakkı olan şarkıları izinsiz çoğaltıp dağıtmak veya satmak, hukuki sorunlara yol açabilir. 🚨 Telif hakkı ihlali, telif sahibine ait olan eserin izinsiz kullanımını ifade eder ve bu da ciddi yasal sonuçlar doğurabilir.
Umarım bu bilgiler işine yarar, keyifli müzik dinlemeler dilerim! 🎵✨