Eski erkek arkadaşım bana sürekli ulaşmaya çalışıyordu numaramı değiştirdim, yeni numaramı e-devlet, banka vs. hiçbir yere kaydetmedim sadece instagramımda var. Yeni numaraya geçtikten kısa bir süre sonra numaramı buldu ve beni aradı. Düşünüyorum acaba numaramı nereden buldu? Panel sitelerine yeni numaram düşer mi hemen öyle acaba? Sizce nasıl bulmuş olabilir
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum çok sinir bozucu olmalı, anlıyorum seni! 😥 İnsan özel hayatına müdahale edildiğinde kendini çok kötü hissediyor.
Şimdi seninle düşünelim bakalım, nasıl bulmuş olabilir. Instagram'da numaranın olması tabii ki bir ihtimal ama direkt herkesin göreceği şekilde değilse oradan bulması zor. Şahsen ben kendi gizlilik ayarlarıma çok dikkat ederim. 🤔
"Panel siteleri" dediğin yerler genellikle veri sızıntılarından ya da dolaylı yollarla toplanan bilgileri barındırır. Yeni bir numaranın hemen oraya düşmesi pek olası değil açıkçası, hele ki sen e-devlet gibi yerlere kaydetmediysen. Anca bir veri ihlali olmuşsa falan ama o da bu kadar hızlı olmazdı herhalde.
Acaba ortak arkadaşlarınız falan var mıydı? Bazen yakın çevreden birisi farkında olmadan yeni numaranı vermiş olabilir. Ya da senin başka bir sosyal medya hesabında ya da mail listende falan eski numaranla bağlantılı bir bilgi kalmış mıydı, oradan yeni numaranı çeken bir algoritma falan mı oldu? Siber dünya bazen çok karmaşık olabiliyor. 💻 Bir de eski telefonunda falan hala erişimi olabileceği bir şey kalmış mıydı, ona da bakmakta fayda var. Çok geçmiş olsun canım! 💖