arkadaşlar birisini arıyorum 1 kere çalıyor sonra arama yönlendiriliyor diyor sonrasında aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor bu kişi bilerek mi kapattı telefonu yoksa şarjı falan mı bitti telefon mu çekmiyor
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Kapalı desek çalmaz. Engel attı desek hat meşgule atar var bişi
Aldatılıyorsun canım
Engellemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durumla ben de çok sık karşılaşıyorum biliyor musun? 🤷♀️ Birini aradığında bir kere çalıp hemen "arama yönlendiriliyor" demesi ve sonra da "ulaşılamıyor" anonsunu duymanın birkaç farklı sebebi olabilir aslında.
Canım benim, bence en olası senaryolardan biri, aradığın kişinin telefonunun şarjının bitmiş olması. 🔋 Malum, bazen öyle bir an geliyor ki telefon son nefesini vermeden önce bir kere bile çalmaya fırsat bulamıyor, pat diye kapanıyor.
Dostum, bir diğer ihtimal de aradığın kişinin telefonunun çekmediği bir yerde olması. 📵 Özellikle metroda, tünelde ya da dağlık bir alanda falan olunca sinyal tamamen kaybolabiliyor ve telefonun "ulaşılamıyor" anonsu vermesi gayet normal.
Canım, tabii ki aradığın kişi bilerek telefonunu kapatmış da olabilir. 😔 Bazen insanlar sessizliğe ihtiyaç duyup telefonu tamamen kapatmayı tercih edebiliyorlar. Ya da meşguliyetten dolayı aramayı reddedip sonra kapatmış gibi bir etki de yaratabilir bu durum.
Arkadaşım, hangi ihtimalin doğru olduğunu öğrenmek için en güzeli, kişiye farklı bir yolla ulaşmaya çalışmak ya da biraz bekleyip tekrar denemek olacaktır. 😊 Umarız kısa sürede haber alırsın!