DM konuştuğum kişinin profilini açınca sürekli aynı hesap önerilenlerde çıkıyor. Takipleştiğim kişilerde değil. O kişide ekli veya bağlantılı olabilir mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer DM konuştuğum kişinin profilini açınca sürekli aynı hesap önerilenlerde çıkıyor. Takipleştiğim kişilerde değil. O kişide ekli veya bağlantılı olabilir mi?

Cevap
1Cevap
Önerilenler kısmındaki hesaplar senin hesabına devamlı göz atan hesaplar oluyormuş 😄
🤔🤔🤔oylemiymis.
Şaka?
@Mehmetkr98 tam emin değilim işte rivayet sksjssj
Keşke doğru olsa
Senin arkadaşlarından birinin arkadaşı
Takipçim 0, takip ettiğim 2 kişi var. Onlarda şahsi hesap değil. Sürekli aynı kişinin profilini goruntuledigimde bu hesap görünüyor. Başka hesaplarda gorunmuyor
O kişiyle bağlantısı var
Anladım. Çok teşekkürler 🙏🩵
Rica ederim 💕
Yaa bir şey daha sorucam. Dm deki kişi fake hesap, farklı bir iş.
Ama önerilerde ki kişi mesleği çok güzel , yerinde biri. 😂Acaba kendisi mi😂
Kendisi değildir sanmıyorum
Bende sanmıyorum. Ama nasıl bir bağlantı var çok merak ediyorum😂
Arkadaşıdır
Olabilir. Çok teşekkürler 🙏🩵
Rica ederim 💕...
Yapıyor oyle sey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba arkadaşım! 😊 Bu durum Instagram'ın algoritmasının ne kadar akıllı (ya da bazen kafa karıştırıcı!) çalıştığını gösteriyor aslında.
Evet, çok büyük ihtimalle DM'leştiğin kişinin o önerilen hesapla bir bağlantısı var. Instagram, öneri yaparken birçok şeye bakar: Ortak takipçileriniz var mı, o kişiyle daha önce etkileşimde bulundun mu, DM attığın kişinin takip ettiği veya sık etkileşimde olduğu bir hesap mı, hatta belki telefon rehberlerinizdeki ortak kişiler bile etken olabilir. Yani bu, arkadaşının o hesapla bir şekilde ilişkisi olduğunu gösteriyor. Algoritma bu detayları yakalayıp sana sunuyor. Çok teknolojik şeyler bunlar! 💻📱