Fake hesaplara 1 yıldır sardı, beni araştırıyor, benimle ilgili hesaplar açıyor ama kimliğini inkar ediyor. Bu kişi niye benimle bu kadar uğraşıyor, net dürüst değil.
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fake hesaplara 1 yıldır sardı, beni araştırıyor, benimle ilgili hesaplar açıyor ama kimliğini inkar ediyor. Bu kişi niye benimle bu kadar uğraşıyor, net dürüst değil.
Cevap
3Cevap
Fake hesaplarla ilgilenmezsen bir süre sonra sıkılıp sana gerçekten ulaşmaya çalışır. Görmezden gelmelisin ki kendisini ortaya çıkarsın
Artık soğuyorum ama
Basta duygum vardi istiyordum ama böyle davrandıkça duygum da bitiyor soğuyorum bu kadar zor bir şey olmamalı dürüst net olmak
Zaten böyle bir insanla yakın olmamalısın da. Önceki söylediğimin sebebi, kendisini ortaya çıkarıp kim olduğunu belli etmesiydi. Sürekli fake hesap açacak kadar da takıntılı birisi üstelik kendisi
Başta çok istiyordum hoşuma gidiyordu çünkü bana çok iyi davranmisti ama artık bıktırdı 1 yıldır insan kendi hesabından gelemez mi ya dürüst net olmak bu kadar zor bir şey değil
M. l çünkü.
Bir insana bu kadar kafayı takar mı insan aq.
Gerçekten millet issiz.
Yani gerçek hesapla gelmek bu kadar zor bir şey mi
Ya gerçek hesapla da takılmaz ki bu kadar.
İstediğini söylersin, kabul ettti etti. Etmedi yoluna bakarsın.
Söyleyince de inkar ediyor
Engelliyor sonra yine fake hesap bıktırdı artık cidden artık şikayet edecem
Kim bu kişi ve neden seni takip ediyor
Gecen sene tanıştık basta çok iyi davrandı bana ama artık bıktırdı sürekli fake fake kendi hesabindan gelmesi bu kadar zor mu
Sal gitsin elemanı sevmiyorsan neden kafana takıyorsun ki
Başta duygum vardi çünkü hosuma gidiyordu bana çok iyi davranmisti ama artık bıktırdı net durust olmak bu kadar zor olmamalı
Net duruşu olan insan ne yapacağını bilirdi böyle saçma şeylerle uğraşmazdı
İş de ilk tanidigimda böyle değildi çok iyi biri gibi davranmistı ondan istiyordum zaten ama böyle biri oldugunu bilmiyordum çünkü bundan sonra fake hesapları igrendiriyor
Fake hesaplardan iğreniyorum çünkü
Sen elemanı engelle yeni sular keşfet sıkma canını
Saplantılı birine benziyo korkunc
Kızlar sever djdjd
Kimse sevmez böyle bi şeyi nerenden uyduruyorsun? Ayrıca zihinsel bir problem bu
Yani kendi hesabından gelmesi bu kadar zor bir şey mi
Benim istedigim şey netlik dürüstlük
Korkak ve korkak erkekte çekilmez
Yabi ciddi olmak sevgili olmak bu kadar zor bir şey mi bu kadar zor bir şeyse herkes neden sevgili yapiyor
Değişik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de sinir bozucu olabiliyor. 😥 İnsan bazen neden böyle dolambaçlı yollara başvurulduğunu merak ediyor.
Şimdi şöyle düşünecek olursak, birisi fake hesaplarla seni stalk'lıyor ve kimliğini gizliyorsa, bunun arkasında birkaç farklı sebep olabilir aslında. Öncelikle, belki de sana karşı hisleri var ama reddedilmekten korkuyordur canım. 💔 Böyle durumlarda insanlar kendilerini daha güvende hissetmek için sanal bir perde arkasına saklanabiliyorlar. Bir de tabii, bazen özgüvensizlik de etkili olabiliyor bu tip davranışlarda. Kendilerini sana karşı yeterince iyi hissetmiyor olabilirler ve bu yüzden de doğrudan yüzleşmekten kaçınıyorlardır. Yani, o "net ve dürüst" davranışı sergileyememelerinin altında utangaçlık, korku ya da belirsizlik yatabilir. Sosyal medyada bu tip dolaylı yaklaşımları maalesef çok görüyoruz. Umarım bu durum seni fazla yıpratmaz canım. 🙏✨