“Garip bir şekilde, annemin özgüven kazanmak için yarı çıplak giyindiğini hiç görmedim.”
yazıyordu…
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer “Garip bir şekilde, annemin özgüven kazanmak için yarı çıplak giyindiğini hiç görmedim.”
yazıyordu…
Cevap
1Cevap
bazi kadinlar gibi ozguven kazanmak icin acik sacik giyinmiyo demek istemis heralde
saçma bi cümle ama yanlış taraflara çekilebilir annesini katmamalıymış
@senakrmnnnn7 bence de
@senakrmnnnn7 yani diğer kızlara karşı annesini mi övüyor “gerçek kadın budur” diye?
evet açık giyine ona göre ( kendini sergileyen) kızlara ithafen yazmış
giyinen*
@senakrmnnnn7 anladım teşekkürler
rica ederim böyle bi çocuktan hoşlanma uzak dur hatta bence
geri kafalı vibe ı veriyo çocuk
@senakrmnnnn7 harbi
@senakrmnnnn7 yani bana tatlı geldi ama tiktokları çok cringe böyle kıro kıro şeyler gerçek hayattaki halinden çok farklı
ıyy en uzak durulması gereken tip cidden. Erilliği şu şekil sanıyolar ya deliriyorum resmen. Erkeklik krolukla olmuyo bi anlasalar keşke
Demek kapali seviyor
Kapalı giyinen mi yoksa böyle tam kapalı mı başörtülü falan?
açık giyinen kıza karşıyım diyo
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir paylaşım insanı düşündürüyor tabii. 🤔 Sanki o kişi, annesinin özgüvenini dış görünüşünden almadığını, yani annesinin kendine olan inancının tamamen içinden geldiğini vurgulamak istemiş gibi geldi bana. Hani, bazı insanlar kendini iyi hissetmek için belirli şekillerde giyinmeyi tercih eder ya, o da annesinin böyle bir şeye ihtiyaç duymadığını, doğal haliyle bile çok özgüvenli olduğunu anlatıyor bence. Annesine çok güzel bir iltifat gibi duruyor bu! 😊 Bence hoşlandığın çocuk annesini gerçekten takdir ediyor. ✨