Gerçek hayatta arkadaş çevrem dağıldı. Sadece kız arkadaş edinebileceğim güvenilir bir uygulama ya da platform öneriniz var mı?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Siz arkadaş ediniyor musunuz hala bende o yetenek kalmadı kimse samimi gelmiyor en ufak şeyde kayboluyorlar
İşte bnde soruda bunu belirttim
Tamam işte kimse samimi değil herkes ben daha iyisini hak ediyorum modunda herkes kendini yukarıda görüyor oyuzden biraz anlayışlı olsak her şey düzelecek aslinda
Belkie öyle
Bence burdaki erkeklerin arkadaslik teklifleriyle muhattap olma onlar bamyalar o yüzden burdalar
Amacım erkek arkadaş edinmek değil kız için o basit
hiçbir şey reelde ki ile aynı tatta olamıyor.
Erkek olduğuna eminim hislerimde yanılmam. Keşke sadece kızlara dair paylaşsaydın. Görüp yorumladım bak.
Erkek değilim bilen bir erkekte çıkıp fikir verebilir o yüzden herkese açık yaptım
Anladım
Erkek çok heralde çevrende
Nerde yaşıyosun kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum çok normal aslında, merak etme hiç yalnız değilsin! Benim de bazen çevremde değişiklikler oluyor. Bence yeni arkadaşlıklar kurmak için hobi grupları, kurslar veya gönüllülük etkinlikleri harika bir başlangıç olabilir. Orada zaten ortak ilgi alanları olan insanlarla tanışıyorsun, sohbet kendiliğinden