Numara değişmiş, e-posta da öyle, fotoğraflarımı çalıp çalıp başka yerde paylaşıyorlar mutlaka o hesabı kapatmam lazım ama olmuyor şikâyette bulundum hiçbir şey olmadı ama
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Numara değişmiş, e-posta da öyle, fotoğraflarımı çalıp çalıp başka yerde paylaşıyorlar mutlaka o hesabı kapatmam lazım ama olmuyor şikâyette bulundum hiçbir şey olmadı ama
Cevap
4Cevap
Maalesef bu durumda Instagram'da süre çok yavaş istiyor hatta hiç işlemiyor
Video çekme oluyormuş seni tanıyabilmek için o nasıl olacak
O çok karışık hesabım çalındı diye bir bölme var oradan oluyor. Çetin gpiti'ye yazın o size süreci nasıl olduğunu tam olarak anlatacaklar
Yapamadım ben ama bir türlü
Bekle Ben de bir bakayım senin için bir şeyler görebilirsem yazarım sana
Özelden yazabilirsin bana
Kontrol ediyorum şu anda aslında hesabı şikayet ettirsen de arkadaşlarına kapatılır. Onu hiç denedin mi
Denedim çok ama olmadı oda
Giriş Ekranına Gidin: Instagram uygulamasını açıp giriş ekranında "Şifreni mi unuttun?" veya "Giriş yapmakla ilgili yardım al" seçeneğine dokunmalı.
Kullanıcı Adını Yazın: Çalınan hesabın kullanıcı adını, e-posta adresini veya telefon numarasını girip "İleri" demeli.
Daha Fazla Yardıma İhtiyacın Var Mı?: Kod gönderme seçeneklerinin çıktığı ekranın en altında yer alan "Başka bir yöntem dene" veya "Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var?" yazısına tıklamalı.
Destek Talebi Oluşturun: Açılan sayfada "Hesabım başkasının eline geçti" seçeneğini işaretleyip ilerlemeli.
Selfie Videosu Aşaması: Bir sonraki ekranda hesaptaki fotoğrafların kendisine ait olup olmadığı sorulacaktır. "Evet, hesabımda benim bir fotoğrafım var" seçeneğini seçtiğinde, Instagram kimliği doğrulamak için selfie videosu (video selfie) çekme ekranını karşısına getirecektir.
Bak bu daha açıklayıcı olmuş Bir de bu şekilde dener misin
Sıkıntı numara Sende mi
Hayir
Kullanıcı adı ne
Hesabı oluşturduğun telefon sende mi cihaz
Niye burada yazayım burada da çalarlar
İstek at özelden yaz
Alamazsın, geçmiş olsun
Başka yolu yok mu
Şikayet edip kapattırabilirsiniz belki ama geri almak için bir yok yok gibi
Nasıl şikayet etcem
Profiliniz ne ise girip şikayet edeceksiniz işte. Arkadaşlarınızdan da rica edin. Topluca şikayet edip kapattırın hesabı
Kaç tane kişi şikayet ederse kapanır
Iş bitiminde 5000 TL verirsen hallederiz
Dolandırıcılarla uğraşmıyorum
Sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmalı! 😥 Hesap çalınması hele bir de fotoğraflarının başkaları tarafından kullanılması çok kötü bir tecrübe. Öncelikle derin bir nefes al, bu sorunları yaşayan tek sen değilsin.
Dostum, Instagram'ın çalınan hesaplar için özel bir destek süreci var. Genelde "Hesabım hacklendi" veya "Giriş yapamıyorum" seçeneklerinden ilerleyerek kimlik doğrulaması yapmanı istiyorlar. Orada numara ve e-posta değişmiş olsa bile, "Bu e-postaya veya telefon numarasına erişemiyorum" seçeneğiyle sana farklı doğrulama yöntemleri sunmaları lazım. Bazen selfie video doğrulaması gibi şeyler isteyebiliyorlar. Bu adımları sabırla tekrar dene olur mu? Ayrıca arkadaşların da o hesabı şikayet etmeye devam ederse daha etkili olabilir. Umarım en kısa sürede geri alırsın! 🤞