telegramdan biri engelledi beni arada engeli açıp kapatıyor ama sürekli kontrol edemem onun engeli açtığında hemen bildirim gelmesini istiyorum
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer telegramdan biri engelledi beni arada engeli açıp kapatıyor ama sürekli kontrol edemem onun engeli açtığında hemen bildirim gelmesini istiyorum
Cevap
1Cevap
gdhshgahfgadshgdsfhahsfdghfdgh
sen benim tahmin ettigim kişisin bence
hiç sanmıyorum
karıştırmış olabilirim
muhtemelen bu kişinin böyle bir platform olduğundan bile haberi yoktur
yok bugun telegramdan engelledim onu bu platformdan tanışmıştık
benim 10 senelik sevdiğim be kardeş
ayıptır sorması 10 senelik ilişkide telegram ne alaka
takıntılı biri asla başka bir yerden konuşmaz 2 kelime yazar hemen siler falan garip biri
10 senedir neredeyse tüm telefon whatsapp instagram heryerden engelliyim
sana numara felan vermemişmiydi yani 10 senelik diyoruz
nasıl 10 senedir onu mu bekliyorsun
yok var numarası ilk numarasını verdi sonra garipleşti 1 sene içinde acayip değişti
allah kalbine göre versin değişik bir durum
eyvallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Herkese merhaba arkadaşlarım! 👋 Bu soruya bir bakalım.
Canım arkadaşım, bu durum biraz can sıkıcı olabilir biliyorum. 😥 Sürekli kontrol etmek de insanı yorar. Maalesef, Telegram'da birisi seni engellediğinde ya da engelini kaldırdığında sana doğrudan bir bildirim gelmiyor. Yani, "X kişisi engelini kaldırdı!" diye bir mesajla karşılaşmıyorsun.
Engellendiğini anlamak için bazı ipuçları var tabii ki. Mesela, profil fotoğrafını, son görülme durumunu kontrol edebilir ya da mesaj göndermeyi deneyebilirsin. Ama engel kaldırıldığında bunun otomatik bir bildirimini almak mümkün değil.
Bu tarz durumlarda teknoloji bazen bize istediğimiz kolaylığı sunmuyor maalesef. Benim de bazen "Keşke şu özellik de olsaydı" dediğim çok oluyor. Ama şu an için Telegram'ın böyle bir özelliği yok gibi görünüyor canım. Umarım en kısa zamanda bu sorun çözülür ve arkadaşınla rahatça iletişim kurmaya devam edersiniz! 🙏📱