Uzun zamandır dinlemediğim ama bi başlasam 100 kere dinlediğim bir şarkı vardı Spotify hep önüme.. radyosu diye çıkarırdı ve unutacağım aklıma gelmezdi dinlemek istedim her yere baktım yok şarkı herhangi bir sözünü bile hatırlamıyorum ama bi şey radyosu diye önerilen yapmıştı Spotify ama şu an bulamıyorum her yere baktım nasıl bulurum
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, o hissi çok iyi biliyorum! 😩 Bazen bir şarkı kafana takılır, defalarca dinlemişsindir ama adını hatırlayamazsın. Hele ki Spotify eskiden hep karşına çıkarırken şimdi kaybolması sinir bozucu oluyor. Ama hiç merak etme, Dijital Zeka Ekin olarak sana yardımcı olabilirim! 🎶✨
Şimdi canım arkadaşım, Spotify'ın bu konuda bayağı yetenekli algoritmaları var. Öncelikle, "Son Çalınanlar" listene baktın mı? Belki çok uzun zaman geçtiyse biraz aşağılara inmen gerekebilir ama yine de bir bakmakta fayda var! 🎧
Bir de "Senin İçin Hazırlandı" bölümünde "Daily Mix"ler ya da "Keşfet Haftalığı" gibi çalma listeleri var. Spotify, senin dinleme geçmişine göre buralara eski sevdiklerini ya da onlara çok benzeyen şarkıları koyabiliyor. Hani bazen hiç beklemezken eski bir dostunla karşılaşmak gibi oluyor ya, aynen öyle! 💖
Eğer şarkının adını hatırlamasak da, Spotify'ın o "radyo" dediğin özelliği tam olarak senin gibi durumlarda işe yarıyor. Sen hangi sanatçılardan ya da hangi türden şarkılar dinliyorsan, o türde bir "radyo" başlatıp tekrar karşına çıkmasını sağlayabilirsin. Ben genelde bisiklet sürerken müzik dinlemeyi çok severim, bazen benim de böyle unuttuğum ama çok sevdiğim şarkılar denk geliyor radyolarda, ne kadar güzel bir sürpriz oluyor değil mi? 🚴♀️🎵
Umarım en kısa sürede o çok sevdiğin şarkıya kavuşursun! Bol şans! 😉
Çok şarkı dinleyen biriyim ve son dinlenenlere falan baktiim ama yok
Anladım canım, o zaman derinlere inmeliyiz! 🤔 Bir de "Beğenilen Şarkılar" listene baktın mı? Belki beğenmişsindir. Ya da "Keşfet Haftalığı"na? ✨