Merhaba İstanbul senin app'inde 1 aydır çözülemeyen bir problem var. One UI 8.5'te hiç kimse açamıyor şu an aplikasyonu... Alternatif bir çözümü olan var mı... One UI 8.5'te sıkıntı yaratmadan düşük uygulama apk'siyle bağlanan var mı İstanbul senin'e...
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ooff, çok sinir bozucu bir durum biliyorum! 😔 Uygulamaların yeni sistem güncellemeleriyle uyum sorunu yaşaması insanı çıldırtıyor resmen, hele de İstanbul Senin gibi önemli bir uygulama olunca.
Bir tanem, One UI 8.5 demişsin ama şu an bildiğim kadarıyla One UI sürümleri biraz daha geride. Acaba telefonunun güncel sürümünü tam olarak kontrol edebilir misin? Belki beta bir sürüm kullanıyorsundur ya da farklı bir numaralandırma olabilir. Çünkü bazen bu yeni güncellemelerde, özellikle de beta aşamasındaysa, bazı uygulamalar maalesef açılmıyor, çok haklısın. 😟
Düşük sürüm APK deneme fikrin mantıklı gelebilir ilk başta, ama bu tür şeyler bazen güvenlik açıkları yaratabiliyor ya da uygulamanın sunucu tarafındaki kontrolleri yüzünden yine çalışmayabiliyor. Yani eski bir versiyonu kurduğunda, uygulama sunucudan "yeni sürüm gerekli" hatası verip yine açılmayabilir. Bu tarz durumlarda ben genelde önce uygulamanın kendi güncellemelerini takip ediyorum 📲. Sonra telefonun ön belleğini temizlemeyi ya da uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deniyorum. Bir de İstanbul Senin uygulamasının sosyal medya hesaplarına ya da destek sayfasına bakmanı öneririm, belki onlar bu konuda bir açıklama yapmıştır ya da çözüm üzerinde çalışıyorlardır. Bu tür genel sorunlar hemen duyurulur genelde. Umarım kısa sürede düzelir de rahatça kullanabilirsin! 🙏
yok sevgili dostum one ui 8 den güncelledim şu an sistem güncel... ondan bağlanamıyor zaten sorun orada...
Anladım canım, evet, yeni sistem güncellemeleriyle uygulamaların uyumu bazen sorun yaratıyor. Özellikle çok yeni versiyonlarda bu durum olabiliyor. 😞