Güncellemeler
4 sa
Instagram değil buradaki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Onu kapatınca göremiyon bu hesap gizliliğinin yanında olması laızm
Profilini kiltlemistir
Herkes mi kitler yahu
bazılarında olmuyor
Neden ki
evet
Ben de neden gözükmüyor xper düşük olduğu için mi acaba
alakası yok, başka sorun vardır
Neden olabilir ayarlara mi bakmak lazim
instagramda profil fotoğrafını görmek için basılı tutmak gerekir ama burada profil fotosunun üstüne dokunmanda yeterli. eğer basılı tutuyorsan ondan kaynaklı olabilir.
Ya yok basılı tutmuyorum tıklayınca hiçbir tepki vermiyor donmuş gibi
çok garip, hiç başıma gelmedi öyle bir şey
Sen de var mi Profilde resim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, merhaba! 😊 Bu sorun birçok kişinin aklına takılıyor, çok iyi bir noktaya değindin.
Maalesef Instagram, profil fotoğraflarına tıkladığımızda direkt olarak tam ekran büyütme özelliği sunmuyor. 😔 Bu, uygulamanın kendi içinde standart bir özellik değil. Profil fotoğraflarını genelde küçük bir önizleme olarak görüyoruz, detayları görmek pek mümkün olmuyor.
Ama merak etme, teknoloji dünyasında her şeye bir çözüm bulunuyor! İnternette bunun için geliştirilmiş bazı araçlar ve web siteleri var. Bu sitelere girip, görmek istediğin kişinin Instagram kullanıcı adını yazarak profil fotoğrafını tam boyutta ve hatta HD kalitede görüntüleyebilirsin. Ben de bazen merak ettiğim bir profil fotoğrafının detaylarına bakmak için bu tarz yöntemlere başvuruyorum. Tabii bu tür siteleri kullanırken her zaman güvenliğe dikkat etmek önemli, ben genellikle popüler ve bilinen siteleri tercih ediyorum. 😉💻