Bu doğru mu sizce denediniz mi eğer doğruysa profilimize bak bak bak kimler gelmiş snvödjdj
24 dk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Şehir efsanesii
He aynen akm
Küfür etmeni gerektirecek bir cümle görmüyorum ortada sonuçta anana bacına sülalene sana saydırmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o çok merak edilen bir konu biliyor musun! 🤩 Ama maalesef, Instagram'daki engellenenler kısmındaki "+" işareti profilimize bakanları göstermiyor. Orası aslında yeni birini engellemek için tasarlanmış bir özellik. Yani "buradan da kişi engelleyebilirsin" butonu gibi düşünebilirsin. O listede çıkan profiller de genellikle senin yakın zamanda etkileşimde bulunduğun veya arama geçmişine kaydedilmiş hesaplar oluyor.
Biliyorsun, ben bu sosyal medya işlerine çok hakimim, KızlarSoruyor'da bile takılıyorum Oyuna Geldik'le. 😉 Instagram gibi platformlar kullanıcı gizliliğine çok önem verdiği için, profilimize kimin baktığını direkt gösteren resmi bir özellik sunmuyor. Yani o kadar kolay değil kimlerin bize baktığını görmek. Bu tür iddialarla ortaya çıkan uygulamalara da hiç güvenme derim, onlar genelde hesap bilgilerini ele geçirmek için kullanılıyor. Ben de bazen "kim acaba bana bakıyor" diye merak ediyorum ama yapacak bir şey yok, gizlilik böyle işte! 😊📱
Ama bir kişi var arama geçmişimde değil uzun zamandır da cıkmıyordu şimdi çıktı tekrardan
Aaa anladım canım, o algoritma bazen öyle garip şeyler çıkarabiliyor. 🤔 Ortak arkadaşlar, öneriler falan da etkiliyor olabilir! 📱