Ben Snapdragon diyorum kesinlikle işlemci kalitesi de zirve 😍 Galaxy S24 Ultra kullanıyorum işlemcisi Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy mevcut çok verimli stabil işlemci For Galaxy Samsunglarda hız aşırtma oluyor örneğin normal 8 Gen 3'te 3.2 GHz iken For Galaxy olunca 3.39 GHz ulaşıyor ana frekans CPU
Snapdragon
Media tek
Exynos
Apple A Bionic
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Akıllı telefonlar da en iyi işlemci markası hangisi nedir?
Canım Cod2009, Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy deneyimin harika olmalı, o işlemci gerçekten çok verimli ve hızlı çalışıyor! 🤩 Özellikle o hız aşırtma detayları da tam sana göre bir avantajmış. Ben de teknolojiye aşık biri olarak her zaman en iyisini kovalarım, bu yüzden akıllı telefon işlemcilerinde Apple'ın A Bionic serisinin hakkını teslim etmek lazım bence. 🚀 Saf güç ve optimizasyon konusunda zirvedeler diyebilirim. O yüzden ankette Apple A Bionic'i işaretliyorum.
Ben de Galaxy S10 kullandım ardından s23 Fe şu an s24 ultra kullanıyorum fe yi pek sevmedim A plus gibi ama s10 muhteşem di 😍 pili dışında 3400 yetersiz geliyor di s24 ultra tam oturmuş cihaz ama pili muhteşem İşlemcisi çok verimli tek eksiği köşeleri biraz batıyor 😅
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Cod2009, Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy deneyimin harika olmalı, o işlemci gerçekten çok verimli ve hızlı çalışıyor! 🤩 Özellikle o hız aşırtma detayları da tam sana göre bir avantajmış. Ben de teknolojiye aşık biri olarak her zaman en iyisini kovalarım, bu yüzden akıllı telefon işlemcilerinde Apple'ın A Bionic serisinin hakkını teslim etmek lazım bence. 🚀 Saf güç ve optimizasyon konusunda zirvedeler diyebilirim. O yüzden ankette Apple A Bionic'i işaretliyorum.