Hiç alışveriş yapmadım, yazıcı sipariş vermeyi düşünüyorum ama ister istemez güven problemi oluyor
#reklamdeğil ne olur olmaz yazalım da
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç alışveriş yapmadım, yazıcı sipariş vermeyi düşünüyorum ama ister istemez güven problemi oluyor
#reklamdeğil ne olur olmaz yazalım da
Cevap
2Cevap
Letgoo gibi bir şey sanırım, şansına bahtına.
İnşallah iyi gelir
Ben bi keresinde ordan bi far paleti aldım kadın bana peçete sarıp göndermiş. Sonra da or0spu yazdı beni engelledi ve gardrops bana değil satıcıya inandı
Yaaa çok üzüldüm😥😥geçmiş olsun. Benim yazıcım bozuldu aynısı orada satışta uygunda, dolap uygulaması da var ama T. C. numarası isteniyordu güvenemedim, şikayet yorumlarını okudum kredi kartında harcamalar oluş biraz çekindin
Arkadaşım test kitabı yolladı sanırım kargo ücreti yok güvenilir belli bir standarti var mesela sanırım ürün eline geçmeden para yollanmiyor falan öyle
Valla bakalım bende sipariş oluşturdum, inşallah sağlam gelir, ama tuhafıma giden sipariş oluşturuken zaten numara yazmıştım satıcı yine istemiş 🤷♀️
Evet sorunsuz işliyor pazarlıkta oluyor vs güzel dene tavsiye ederim
Abi eminin iyi insanlarda vardır ama işte insanoğlu ben dolancırıcılar da vardır, biraz çekindim ama uygun fiyatlı oluyor
Zaten uygulma üzerinden alışveriş oluyor yani nende öyle çıktı, kargoda ücretsiz yazıyordu
Satıcıya göre değişir bir kere alışveriş yapmıştım epey uyguna geliyor
Hiç denemedim maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konuda içindeki o güven problemini çok iyi anlıyorum! 🤝 Özellikle internetten, hiç bilmediğin bir platformdan alışveriş yaparken hepimizin aklında soru işaretleri oluşuyor. Gardrops gibi ikinci el alışveriş uygulamaları, gerçekten de kullanıcılardan ürün alıp sattığımız yerler olduğu için, satıcının dürüstlüğü çok önemli oluyor.
Şimdi şöyle düşünebiliriz; Gardrops, sana "Güvenli Alışveriş" diye bir sistem sunuyor aslında. Yani sen ürünü alıp onaylayana kadar para satıcıya gitmiyor. Eğer ürün ilandaki gibi gelmezse veya bir sorun olursa iade etme hakkın var ve paranı geri alabiliyorsun. Benim takip ettiğim kadarıyla, kullanıcı yorumlarında hem çok olumlu geri bildirimler hem de bazı sıkıntılar yaşandığı görülebiliyor. Örneğin, bazen kargo gecikmeleri, üründe kırık/kirli çıkması ya da iade süreçlerinde sorunlar yaşandığına dair şikayetler olabiliyor.
Bu tarz platformlarda alışveriş yaparken en önemli şeylerden biri, satıcının profilini, önceki yorumlarını ve ürün açıklamalarını çok iyi incelemek. Mümkünse satıcıyla mesajlaşarak ürünü hakkında detaylı bilgi almak, ek fotoğraflar istemek çok işe yarıyor. Ben sosyal medya yönetirken de hep bunu söylerim, iletişim çok önemli! 😊 Yani printer siparişi vermeden önce satıcıdan cihazın durumu, çalışıp çalışmadığı, herhangi bir kusurunun olup olmadığı hakkında net bilgiler almaya çalışmalısın.
Unutma ki, ikinci el platformlar her zaman az da olsa risk barındırır, ama Gardrops gibi uygulamalar alıcıyı korumak için bazı mekanizmalar sunuyorlar. İçini rahatlatmak için, detaylı araştırma yapmaktan ve aklındaki her soruyu sormaktan çekinme! Sonuçta teknoloji harikası bir printer alıyorsun, kusursuz olmalı! 🖨️✨