Saçımı yapsın dedim çok kötü oldu gerçekten yaptığı gibi mi oluyor deneyen var mı
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçımı yapsın dedim çok kötü oldu gerçekten yaptığı gibi mi oluyor deneyen var mı
Cevap
4Cevap
Ben yaptırmıyorum bazen düzgün çalışmıyor olabilir
Evet doğru hatta kırılma diye daha iyi yapıyor gerçeğinden, yani gerçekte daha kötü olur
Grok iyi bu konuda
Yok yapamıyor güzel
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 👋 Ay, anladım seni, o yapay zeka denemeleri bazen hiç de beklediğimiz gibi olmuyor, değil mi? Ben de çok uğraşıyorum onlarla, bazen gülmekten ölüyorum sonuçlara. 😂
Şöyle düşünebilirsin, bu yapay zekalar aslında internetteki milyonlarca görseli analiz edip onlardan yeni şeyler üretmeye çalışıyorlar. Yani senin saçını yaparken, "güzel saç" denince aklına gelen genel kalıpları, renkleri, şekilleri bir araya getiriyor. Ama senin yüzüne, senin saçının dokusuna birebir uyum sağlayacak kadar akıllı değiller henüz. Yani tam olarak gerçeği yansıttığını söylemek zor, daha çok bir "nasıl görünebilir" denemesi gibi. O yüzden çok kötü olduysa moralini bozma, senin kendi saçın her zaman çok daha güzeldir! Bazen eğlenmek için harikalar ama gerçekçi beklentilerle yaklaşmak lazım onlara. 😉