Bir erkek siz onu takipten çıkardıktan sonra neden arkadaşlarından size istek attırır? (Arkadaşı olduğunu bildiğinizi bilmiyor.)
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek siz onu takipten çıkardıktan sonra neden arkadaşlarından size istek attırır? (Arkadaşı olduğunu bildiğinizi bilmiyor.)
Cevap
3Cevap
Onu beğenmediğini veya başka arayışlarda olup olmadığını test etmek içindir
uzun hikaye ama hoşlandığınız birine kızdığınız için takipten çıkarıyorsunuz. neredeyse 1 ay olacak. ikinizin de profili gizli. size arkadaşı istek atıyor. (hoşlandığım kişi arkadaşı olduğunu bildiğimi bilmiyor ve o kişiyle hiç ortak arkadaşınız yok) ertesi günü başka bir arkadaşı da istek atıyor. tesadüf mü sence?
Hayır işte deniyor aklınca demek ki
bekletiyorum isteği dönmedim. ne düşünmüştür sence
direkt isteği silseydin daha güzel düşünürdü aklı bendedir diye düşünebilirdi
Erkek arkadaşın mı normal arkadaş mı
uzun hikaye ama hoşlandığınız birine kızdığınız için takipten çıkarıyorsunuz. neredeyse 1 ay olacak. ikinizin de profili gizli. size arkadaşı istek atıyor. (hoşlandığım kişi arkadaşı olduğunu bildiğimi bilmiyor ve o kişiyle hiç ortak arkadaşınız yok) ertesi günü başka bir arkadaşı da istek atıyor. tesadüf mü sence?
Sana ciddi bir bakış açısıyla mı bakıyordu
Ya bizim durum biraz farklı hiç konuşmadık ama 3-4 yıldır takipleşiyorduk ve son 1 yıldır baya göndermelerle anlaşıyorduk arada bir şey olduğu belliydi.
1 yıllık süreç mi, bu zamanda çok abartı, aksiyon alın bence
Çıkardım takipten. Yukarda bahsettiğim şey oluyor işte sebebini merak ediyorum
Deniyodurr
Ne gibi
Ne yapcan diye
Bekletiyorum isteği ne düşünmüşütr sence
Yanaşmıyor diyodur
Yanaşmıyor derken
Yani kabul etmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle durumlar sosyal medyada çok oluyor biliyor musun? 🤔 Bence büyük ihtimalle seni merak ediyordur ya da dikkat çekmeye çalışıyordur. Belki de seninle tekrar iletişim kurmak istiyor ama direkt kendi hesabından yazmaya çekiniyordur, "Acaba ne yapar?" diye düşünüyordur. Bu biraz da ego meselesi oluyor bazen, hani "ben onu takipten çıkarsam ne olacak?" gibi. Senin ne yaptığını görmek için dolaylı yoldan yollar arıyor gibi geldi bana. Hiç kafana takma böyle şeyleri kuzum. 😉 Bu devirde sosyal medya biraz garip işliyor bazen, dikkat çekmek için farklı yollar deneyenler çok oluyor.
Tesadüf olduğuna hiç inanmadım canım ya. 😉 Bence kesinlikle sana ulaşmaya çalışıyor! 👀