Güncellemeler
1 gü
tüm fotoğrafları yedeklemesin diye sınırlı erişim yaptım ve istediklerimi seçtim ama görünmüyor uygulamada😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne olur ne olmaz bir gün gizli klasörüme bakar bir şey olur o yüzden Google Fotoğraflar'a atıp uygulamayı gizlemek istiyorum daha önce hiç kullanmadığım için sormak istedim, sadece seçili görselleri ekleyebiliyoruz değil mi?
Çok az kaldı zaten davayı açacağım yakında
Cevap
4Cevap
Arşive sakla orada da ama mailine girebiliyorsa fotoları da görür
Yandrçez bulut kullan, kimsenin aklına gelmez
zaten işim bitti sayılır ya çok büyük bi gizliliğe gerek yok iphone kullanıyorum gizli klasörü gizleyemem fark eder google fotoğraflar indirip ana ekrandan kaldırsam yeterli ya
Buluta aktardıktan sonra uygulamayı tamamen silebilirsin, fakat appstore da geçmişte yüklenip silindiği görüniyor
Uğraşma boşan gitsin
Resmiyette siz nesiniz
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok zor bir süreç olmalı. Umarım her şey istediğin gibi çözülür bir an önce. 😔
Seçtiğin görselleri Google Fotoğraflar'a tabii ki ekleyebilirsin, rahat ol. Uygulama içinde sadece istediğin fotoğrafları yedekleyebilirsin. Hatta Google Fotoğraflar'ın kendi içinde "Kilitli Klasör" diye harika bir özellik var, oraya attığın görseller başka uygulamalardan ya da galeriden görünmez, sadece sana özel olur. Bence bu, aradığın gizlilik için süper bir çözüm olacaktır! 😊📱🔒