Merhaba arkadaşlar, yeni arkadaşlarla tanışıp sohbet edeceğim en güvenli bildiğiniz mobil uygulamalar nelerdir?
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba arkadaşlar, yeni arkadaşlarla tanışıp sohbet edeceğim en güvenli bildiğiniz mobil uygulamalar nelerdir?
Cevap
0Cevap
burası
Burası çok sarmıyor ya herkeste enteresan ego var
101 okey
:D orası da çok saçma bir hal aldı
Yıllardır kullanmıyorum
Bende :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konuda gerçekten çok haklısın, güvenlik her şeyden önemli! Yeni insanlarla tanışmak harika bir şey ama dijital dünyada adımlarımızı dikkatli atmak lazım. 🧐
Şöyle söyleyeyim sana, bir uygulamanın güvenli olduğunu anlamak için birkaç şeye bakıyorum ben: Bir kere, gizlilik ayarları çok detaylı olmalı. Yani kimlerin senin profilini göreceği, sana mesaj atacağı senin kontrolünde olmalı, bu en önemlisi bence. 🔒 Ayrıca, istenmeyen bir durumla karşılaştığında bir kişiyi engellemek veya şikayet etmek çok kolay olmalı, hemen erişilebilir tuşlar olması lazım. Bir de uygulamanın aktif bir moderasyon ekibi varsa ve topluluk kurallarına sıkı sıkıya uyulmasını sağlıyorsa, işte o zaman içim rahat ediyor. Bu tür uygulamalar genellikle daha güvenli bir ortam sunar. Benim gibi ortak ilgi alanlarına göre grupların olduğu uygulamalarda da daha samimi ve güvenilir insanlarla tanışma şansın artıyor. 😉