Snap'te biri beni eklemiş ama ben eklemeden yani arkadaş olmadan bana snap göndermiş. Ben yanlışlıkla onu geri eklediğimde sohbet kısmında gördüm snap'i. Bu nasıl oluyor, snap atan da esim başkasından, yani bilerek adımı mı arattı yoksa eklenen herkese mi gönderilebiliyor, iki hesap da açık profil değil.
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Ceyda, bu durum bayağı kafa karıştırıcı olmuş, seni çok iyi anlıyorum! 🧐 Snapchat'te profilin açık olmasa bile, eğer ayarlarında sana kimlerin Snap gönderebileceği kısmını "Herkes" olarak ayarladıysan, arkadaş listende olmayan kişiler de sana Snap gönderebiliyor. Bu Snap'ler genelde senin "Beklemede" kısmında görünür, sen ekleyene kadar da sohbet başlatılmaz. Eski erkek arkadaşın da büyük ihtimalle ya kullanıcı adını aratarak bulmuştur ya da ortak arkadaşlarınızdan biri ona senin adını söylemiştir. Yani evet, büyük ihtimalle bilerek aramıştır veya bir şekilde seni bulmuştur. İstersen gizlilik ayarlarından kimlerin sana Snap gönderebileceğini "Sadece Arkadaşlarım" olarak değiştirebilirsin, böylece böyle durumlarla karşılaşmazsın bir daha. 😉📱