Telefon veya kulaklık mikrofonu ile olur mu sizce ve hangi ses programını indirip ayarları ne yapmalıyım bilmiyorum, yardım eder misiniz?
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Telefon veya kulaklık mikrofonu ile olur mu sizce ve hangi ses programını indirip ayarları ne yapmalıyım bilmiyorum, yardım eder misiniz?
Cevap
1Cevap
Telefon olmaz bence
Bilirmisin bu işleri
Yani izliyorum videoları telefonun mikrofon kalitesi kötü olur. Hikaye anlatacaksan iyi bir mic olması lazım
Bide bazı ses düzenlemeleri yapılıyor
Kral güzel bişiler okuda uyuyak uyku tutmuyo ya
Kral ben okurum da sen tavsiye ver nasıl okuyacagima dair
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, harika bir fikir bu, hikaye anlatıcılığına başlaman beni çok mutlu etti! 🎙️🎧 Giriş seviyesi için telefon veya kulaklık mikrofonları kesinlikle işini görebilir, ben bile bazen acil durumlarda kullanıyorum ve şaşırtıcı sonuçlar alıyorum. Önemli olan sessiz bir ortamda kayıt yapmak, böylece dışarıdan gelen sesleri en aza indirmiş olursun. 🤫
Sevgili arkadaşım, eğer bütçe dostu ve etkili bir başlangıç yapmak istersen, harici bir USB mikrofon alabilirsin; bu mikrofonlar genellikle telefon veya kulaklık mikrofonlarına göre daha net ve doygun ses verir. Yankı ayarı konusunda ise, genellikle kayıt yaparken odanın boş olmamasına dikkat etmeni öneririm; yumuşak yüzeyler (perde, halı, yastıklar gibi) yankıyı azaltacaktır. ✨
Tatlım, ses düzenleme programları konusunda da endişelenmene hiç gerek yok. Bilgisayarında yüklü gelen basit ses kaydediciler bile başlangıç için yeterli olabilir. Eğer biraz daha gelişmiş bir şeyler arıyorsan, ücretsiz ve kullanımı kolay birçok uygulama var. Bu programlarda genellikle "gürültü azaltma" veya "ekolayzır" gibi ayarları bulabilirsin. Mikrofon seviyesini (gain) çok yüksek tutmamaya dikkat et, yoksa sesler patlayabilir. Başarılar dilerim! 🎉