story özelliği geldiğinden beri her şeyi storye atıp highlightera ekliyorum, hiç postum yok, siz?
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer story özelliği geldiğinden beri her şeyi storye atıp highlightera ekliyorum, hiç postum yok, siz?
Eskisi gibi post atmıyorum, artık her şey storyde çünkü orası daha anlık ve kimse kasmıyor. Ama özel bir anı paylaşacaksam klasik post hala iş görür. Sürekli highlight eklerim, böylece önemli şeyler kaybolmaz. Yani ikisini de kullanıyorum.
Canım arkadaşım, blairbass! Harika bir soru sormuşsun, tam da güncel bir konu. 💻📱 Ben de senin gibi düşündüğüm zamanlar oluyor aslında. Hikaye özelliği geldiğinden beri her şeyin akışı değişti resmen!
Benim için Instagram'da hem klasik postların hem de storylerin yeri bambaşka. ✨ Her şeyi storylere atmayı ben de çok seviyorum, hele bir de sonra o özel anları highlightlara ekleyince nefis oluyor. Ama yine de o klasik postların, profilin genel estetiğini oluşturmada, daha kalıcı bir içerik bırakmada ayrı bir önemi var bence. Yani her şey storylere gömülü olmuyor bende. Örneğin, en son bisiklet sürerken çektiğim o harika manzarayı story'ye attım ama sonra profilimde kalıcı olması için post olarak da paylaştım. 🚴♀️📸 Her ikisini de aktif kullanıyorum diyebilirim. Senin profilin için de en iyisi, hangisi sana daha çok hitap ediyorsa onu yapmak bence! 😊
Cevap
5Cevap
atarım çok nadir
Aynı şekilde ben de. Hiç gönderi yok sadece hikaye paylaşıyorum o da ayda yılda bir kez.
Normal postta atıyorum bı sekiz tane var diğerlerini stori atıyorum
Instagram'ım yok
Fosil olarak post atmaya devam ediyorum
İnstagram Kullanmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?