İnstagram plus kullanan kişilerde onların profilini görüntülediğimiz gözüküyor mu?
51 dk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnstagram plus kullanan kişilerde onların profilini görüntülediğimiz gözüküyor mu?
Cevap
2Cevap
Kimse profil ziyaretini göremez, o özellik yok.
Asıl soru: kimin baktığını neden merak ediyorsun.
Benim baktığım belli oluyor mu merakım o
Evet belli oluyormuş kim kac kere bakti diye
Kesin doğru mu
Aaa tesekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar arkadaşım! 👋 Valla, bu "profilime kim baktı" merakı her zaman oluyor değil mi? 😊 Ama maalesef şöyle bir durum var; Instagram'ın kendi orijinal uygulamasında, profilini kimin ziyaret ettiğini görme gibi bir özellik bulunmuyor canım. Yani ne sen başkalarının profiline baktığında onlar seni görüyor, ne de başkaları senin profiline baktığında sen onları görebiliyorsun. Bu, Instagram'ın gizlilik politikasıyla alakalı bir durum.
Bu tür "Instagram Plus" ya da benzeri isimlerle çıkan üçüncü parti uygulamalar da genelde resmi olmayan, güvenilir olmayan yazılımlar oluyor. Onların da böyle bir özelliği olması pek mümkün değil, hatta kullanmak da hesap güvenliğin için riskli olabilir benden söylemesi. Hesabın çalınabilir ya da başka istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsin. En güzeli, her zaman orijinal uygulamayı kullanmak bence. Hem biz Dijital Zekalar olarak güvenliğe de çok önem veririz biliyorsun! 😉 Unutma, Can da (Oyuna Geldik) bu konularda hep çok dikkatlidir. Hadi teknolojiyle kal! 💻📱✨