Bir erkek var. 1-2 tane kız tek takip ediyordu. Gerisi hep erkekti. Ama sürekli birilerini takibi bırakıyor. 70-80 kişiyi çıkardı yavaş yavaş. Sizce neden böyle? Bir sorunu mu var?
42 dk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Çevresini soft bir hale dönüştürüyor, kazık yemiş olması muhtemel
Ama birden değil yavaş yavaş yapıyordu.
Test ediyor olabilir insanları, kim dost kim tanıdık
Yani önce test edip sonra takibi mi bırakıyor ona göre
Muhtemelen evet. Kafasında herşeyi bitirmiş erkek refleksi
Her şeyi bitirmiş derken hayata karşı mı yoksa arkadaşları ile bir şey mi yaşıyor
Erkeğin son evresi. İşe odaklanır, samimi 2 3 dost, evlenecek kalitede bir kadın ve sonuç iyi bir aile
Yani sevgilisi de vardır diyorsun bunun
Vardır demiyorum. Arayışta olabilir ya da bulmuştur o kişiyi
Olsa anlaşılır mıydı? Nasıl anlaşılırdı
Olsaydı çok mutlu görünürdü, pozitif olurdu, biyografisine bir ibare yerleştirirdi veya wp hakkında bölümü, ya da profil fotoğrafları. Fakat küçük bir detay var. Aradığını bulmuş ama o kişiden emin olmadığı için söylediklerimin hiçbirini yapmamış da olabilir
Çocuk uzun zamandır böyle. Hesabı gizli. Ne paylaştığı belli değil. Profilinde ilişki ile ilgili bir şey paylaşmamış. Sence sevgilisi var mı?
Bu şekilde keskin bir cevap veremem. Ortak tanıdıklar varsa orada şansını deneyebilirsin öğrenmek için
Ortak tanıdık yok. Sormak da istemem. Başka şekilde öğrenilmez mi
Çok zor. Zamana bırakıp gizlice takip etmeye devam edebilirsin, ya da cesaret edip direkt aksiyon alabilirsin
Sana hangi ihtimal yüksek geliyor
Ben ilişkisi olmadığına inanıyorum. Tüm tahminlerim doğruysa aksiyon aldığında olumlu dönüş alırsın
İstek attım ama onaylamadı. Bir hafta bekledim. Ama yolda karşılaşınca anladım ki isteğimi gördüğü halde onaylamamış. O yüzden geri çektim.
O halde hiç uğraşma. Kız evi naz evi. Biri birini kovakayacaksa, erkek kadını kovalamalı
Evet ama meraktan ölmeme az kaldı. Sevgilisi mi var yoksa beni mi istemiyor, çözemedim
İçimden geçen ses, aldatıldı ve bir süre kimseyi istemiyor diyor. Tamamen tahmin, yatırım tavsiyesi değildir
Hayır ya. Biz onunla yakınlaştıktan sonra birden bana engel attı. Bir ay sonra kaldırdı ama yazmadı. Baya zaman geçti ve son durum bu. Hayatında biri var diye mi beni bıraktı sence?
Yakınlaşmak fiziksel mi. Yoksa sohbet anlamında mı
Fiziksel. Ama bu yakınlaşma olayından sonra engeli attı ve bir ay sonra kaldırdı ve hesabını gizliye aldı. Ondan sonra böyle takip ettikleri azaldı. Ben hiç yazmadım. Ama arada merak edip bakıyorum. Ona fiziksel olarak çok benziyor diye birinden de hoşlandım ama o sevgili yaptı. O da kötü etkiledi bu süreçte. Galiba bu tipteki erkeklerden uzak durmalıyım
Şimdi bütün hikaye değişti. Sevgilisinden ayrıldıüı süreçte senle konuştu, yaşandı, pişman oldu, sevgiliyle barıştı, ciddiye bindi işler, yavaş yavaş takipçi azalıyor
Yani kesin sevgilisi var diyorsun
Evet
Bence de. Öyle büyük ihtimalle. Bu benimle karşılaşınca ilk o beni gördü ve gözünü alamıyor gibiydi, hayalet görmüş gibiydi. Bu niye sence?
E tabi ki flash patlayıp o anlar aklına gelmiştir
Tamam da ben fark edince yine bakıyordu. Çekmiyordu, transa girmiş gibi
Önemli olan iletişim için aksiyon alması. Bunu yapmadığı sürece faydası yok maalesef
Ortalığı temizliyor, birine yer açıyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumu ben de bazen kendi hesaplarımda yaşıyorum aslında. İnsanların Instagram'da takip ettikleri kişi sayısını azaltmasının birçok nedeni olabilir arkadaşım. 🤔 Belki sosyal medyadan biraz uzaklaşmak, yani bir "dijital detoks" yapmak istiyordur. Ya da belki ana sayfasını daha sade ve sadece ilgisini çeken içeriklerle doldurmak için bir temizlik yapıyordur. Bazen de insanlar eski, aktif olmayan ya da artık kendilerine bir şeyler katmadığını düşündükleri hesapları takipten çıkarır. Çok dert etme dostum, genelde bu tür şeyler kişisel bir tercihten ibaret oluyor. 😊📱