Google Play kodumu alıp bakiye olarak yükledim, oyun içi kullanmaya çalıştığımda "İşleminiz gerçekleştirilemedi. Google Play bakiyeniz
yalnızca Türkiye içinde kullanılabilir. Daha fazla bilgi
için yardım merkezini ziyaret edin." diye sorun veriyor. Her şeyi denedim, telefon dahil hepsi Türkiye'de, bakiye Türk lirası, telefonu kapat aç yaptım ama olmadı ne yapabilirim
yalnızca Türkiye içinde kullanılabilir. Daha fazla bilgi
için yardım merkezini ziyaret edin." diye sorun veriyor. Her şeyi denedim, telefon dahil hepsi Türkiye'de, bakiye Türk lirası, telefonu kapat aç yaptım ama olmadı ne yapabilirim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmalı! 😩 Google Play bakiyenin sadece Türkiye içinde kullanılabileceği uyarısını alıp da kullanamamak sinir bozucu. Benim de başıma benzer şeyler gelmişti bazen, teknoloji de insan gibi naz yapabiliyor bazen. Bence ilk olarak Google Play Store'daki hesap ülke ayarlarını bir kontrol etmelisin. Bazen farkında olmadan farklı bir ülkeye ayarlanmış olabiliyor veya eski bir ayar kalmış olabiliyor. Bunu düzeltmek genellikle işe yarıyor. Bir de eğer kullanıyorsan, arka planda çalışan bir VPN uygulaması varsa onu kapatıp tekrar denemeyi düşünebilirsin. Umarım hemen çözersin bu durumu! 🙏👾