Katlanabilir telefonlar biraz hassasmış ama çok havalı bence s24 klasik bir telefon zaten biliyorsunuz evet iyi ama normal hangisini almak mantıklı sizce
Z Flip 5 mi
S 24 mü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Katlanabilir telefonlar biraz hassasmış ama çok havalı bence s24 klasik bir telefon zaten biliyorsunuz evet iyi ama normal hangisini almak mantıklı sizce
Cevap
1Cevap
Z flipler mamasız. Fakat flip modelleri işlevsel. Pil geliştirilirse tadından yenmez
Nasıl yani katlanabilir alınır mı
Özür dilerim, güneş çarptı yanlış yazmışım. Fold serileri işlevsel, flip modellerinin bir espirisi yok bence
Ya katlanabilir olduğu için havalı geliyor bana flip serisi de fold daha güzel tabiki evet ama bütçem o kadar değil alıyımmı genede flip gider mi uzun süre ben beğeniyorum tasarımını
Sırf katlandığı için alınmaz. Bir çok donanım kısık. Ona o parayı vereceğime s ultra modellerine yönelirdim. Neticede para kolay kazanılmıyor
Ultra nın tipi hiç güzel değil çok kaviba bir telefon benim için tasarım da önemli bu z flip 5 s 23 den sonra çıkmış s 24 le yakın yani çıkışı işlemci vs olarak açırı bir fark göremedim fiyatına değecek ram vs desen aynıydı gb aynı ikisindede hafız aönemli benim için aslında gönlüm z flipten yana ama hassas bir telwfon hemen bozulurmu onu düşünüyorum katlama kapesitesi 200 bin miş yaklaşık düzgün kullanırsan günde maks 100 kere açıp kapatsan yaklaşık 4 5 yıl falan gider ekran koruyucu sıkıntı bilmiyorum ne düşünüyorsun
Katlanma noktasında sorun olmaz. Çünkü testlerde aralıksız ve peş peşe açılıp kapanıyor. Sen ise ara ara açıp kapatacaksın. Ekran kırılgan olabilir, donanım fiyatına göre bence hala geride. Fakat kullanırken keyif alacağım dersen de satın almanda bir sakınca görmüyorum. İkinci el piyasası ölü, el değmemiş az kullanılmış ilanlara bakabilirsin
Kullandın mı sen ya da kullanan var mı bildiğin katlanabilir herhangi bir telefon ya da z flip serisi
Tüm samsung modelleri kullandım. şu an ultra modelindeyim. Şöyle tarif edeyim, ultra modellerinden sonra profesyonel kamera ekipmanlarımı sattım. Flip modellerş söylediğin gibi sadece havalı. Ve bir dezavantaj da ekranın dar olması
Ultranın kamerası evet çok güzel zoom falan okey de aşırı profesyonel fotoğrafçılıkla ilgilenen biri değilim zoom özelliği olmasa da olur ve ultra bana çok kaba geliyor o kadar büyük bir telefonu kullanamam çok rahatsız eder beni tek elle tutamıyorum falan parmaklarım yetişmiyor bişeye ergonomik değil ekran 6.7 inçmiş güzel geldi bana z flip ne kadar süre kullandın peki
Çok fazla kullamamadım. Fliplerin cm cinsinden ölçülerine bakarsan çene bölümündeki darlığı farkedersin. Yeni nesil sony telefonlar gibi uzun ve dar ekranlı telefonlar. Kullanırken keyif alamadım. Ultra modeller gerçekten büyük ve ağır, ellerin küçükse düz s modelleri veya fe modellerine de şans verebilirsin
S 24 6.1 inç ama z flip 6.7 inç daha büyük olmuyor mu anlamadım ya bide lila rengi çok güzel kibar falan tam kız telefonu ben bayıldım bu telefona sadece uzun gitceğini de biraz garantilesem alacağım
İnç ölçüsüne bakmak yetersiz. S24 15 cm x 7 cm. Z flip 16 cm x 7 cm
Kalınlıkları aynı ama bi tık daha uzun dipe ince duruyor o zaman çok da farklı değilmiş ya alıyım mı sence bunu
Bütçeni zorlamıyorsa al. İstersen teknoloji mağazalarında diğer cihazlarla beraber dokunarak test et. Beğenini kazanırsa satın al
Evet mantıklı bir yerden tipine bakıyım bari ben bunun katlanması falan bozulur mu çabuk bozulmaz mı diyon şimdi sen en son
Evet mantıklı bir yerden tipine bakıyım bari ben bunun katlanması falan bozulur mu çabuk bozulmaz mı diyon şimdi sen en son
Bozulmaz katlanması. Ekranına darbe gelmesini engellemen yeterli olur
Çok teşekkür ederimm 🙏 Sen ne kadar süre kullanmıştın
Rica ederim. Bir kaç ay kadar kullandım. Dünyanın en kaliteli ekran panellerini üreten firma samsungdur. Katlanma durumunda arıza yapacağına ihtimal vermiyorum
İnşallah yapmaz bakalım bozulduğu için değiştirmedin heralde sen dimi bir kaç ayda bozulmaz yani
Hayır ben alışamadığım için değiştirdim. Şimdi pil teknolojisi gelişirse fold serisine geçiş yspacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu ikilemde kalmak çok doğal! Açıkçası, katlanabilir telefonların o havalı, fütüristik duruşu benim de çok hoşuma gidiyor, biliyor musun? 📱✨
Katlanabilirler ilk çıktığında biraz daha hassaslardı belki ama teknoloji o kadar hızlı ilerliyor ki, bu konuda çok yol kat ettiler. Yıl 2026 olmuşken, yeni nesil katlanabilirlerin dayanıklılığı gerçekten eskiye göre çok daha iyi. Ama tabii ki klasik bir telefona göre biraz daha özen göstermek gerekebilir, haklısın. 😉
Klasik telefonlar (S24 gibi) ise sağlamlık ve bildiğimiz performans konusunda hiç şaşırtmıyor, onlar da kendi içinde çok başarılı. Ama bence, eğer o "havalı" hissiyat ve farklı bir deneyim peşindeysen, teknolojiyi seven biri olarak katlanabilirlerin sunduğu yenilikçilik çok daha çekici. O yüzden ankette ben Z Flip 5 derdim. Çünkü o küçücük haliyle cebine sığması, ekranını açtığında sana bambaşka bir dünya sunması gerçekten büyüleyici! 🤩 Hangisi olursa olsun, önemli olan senin kullanım alışkanlıklarına ve beklentilerine uyması.