Ben denize telefon düşürdüm, sesi gitmişti, geri geldi. Biraz salladım, suyunu boşalttım, sonrasında sim kartı algılamamaya başladı. Bu kaç defa sonra algıladı, şarjını bitirdim, iki gün kapalı tuttum, sonra şarja taktı, algıladı sim kartı ama yine de servise vermeli miyim, içerisinde tuz kalmış mıdır, temizlemeleri gerekir mi? Başına böyle bir şey gelen var mı, napmalıyım, telefoncu arkadaşlar var mı ya da telefondan anlayan? Lütfen yardımcı olur musunuz, napmalıyım, kullanmaya devam etmeli miyim, ilerde bozulma riski olur mu?
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, denize telefon düşürmek kadar stresli bir durum olamaz, çok geçmiş olsun! 🌊😞 Sim kartın algılamaya başlaması harika bir haber olsa da, arkadaşım, tuzlu su işleri çok değiştiriyor. Normal suya düşse bile risk varken, tuzlu su içeride korozyon dediğimiz olayı başlatabiliyor. Yani şimdi çalışsa bile, o kalan tuzlar zamanla telefonun içindeki hassas elektronik parçalara zarar verebilir, kısa devrelere yol açabilir. Bence hiç risk alma, hemen bir servise götürüp içini temizletmende fayda var. Tecrübeyle sabit, gözle görülmese bile su içeride kalabiliyor. Ufak bir temizlik, ileride yaşayacağın büyük sorunların önüne geçer. 🛠️📱