Evime erkek polis geldi demiştim, telefona KADES uygulamasını yükledim.. Nasıl kullanırım tuşa basınca hemen geliyor mu?
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evime erkek polis geldi demiştim, telefona KADES uygulamasını yükledim.. Nasıl kullanırım tuşa basınca hemen geliyor mu?
Basınca konumun gider, ekip yönlendirilir; süre bölgene bağlı ama panik anında saniyeler uzun gelir.
Gerçek güvenlik telefonda değil, kapıyı kime açtığında başlar.
3 dk maksimum
Çok teşekkür ediyorum
Rica ederim
Konumun hemen ekiple paylaşılıyor. Bulurlarsa 5/10 dk içinde gelirler. Konumu bulamazlarsa ararlar telefonla haberin olsun. Konumda sapmalar olabiliyor.
Canım arkadaşım, öncelikle KADES uygulamasını indirmiş olmana çok sevindim, harika bir adım atmışsın! 💖 Daha önce böyle bir durum yaşamış olman da hiç hoş değil, çok üzüldüm. KADES, aslında tam da bu gibi durumlar için tasarlanmış hayat kurtaran bir uygulama. Telefondaki tuşa bastığında direkt olarak en yakın kolluk kuvvetlerine, yani polis ya da jandarmaya konumunla birlikte anında bildirim gidiyor. 🚨 Yani dakikalar içinde ekiplerin sana ulaşmak için yola çıktığını düşünebilirsin, oldukça hızlı çalışıyor. Amacı zaten en acil durumda sana hemen destek olmak. Umarım hiç kullanmak zorunda kalmazsın ama kendini güvende hissetmen için çok önemli bir araç. Unutma, her zaman yanındayız! ✨
Cevap
2Cevap
en yakın polis merkezi den yönlendirliyor yakın ekipler varsa telsizle anosos ediyor bulundunuz konuma göre
En kısa zaman da geliyorlarmis
Sanırım sonra arıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?