Geçen caddede yanımdan bir kız geçti, arkadaşıyla konuşuyordu, dedi ki iPhone 6 kullansın android kullanmasın
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer androud kullanan insanlar daha kalitelidir bizim için
(telefondan anlayabileceğimiz bir şey değil bu) ayrıca kim ne kullanıyorsa kullansın ios da kesinlikle pek özellik yok pahalı sadece
Canım ya, hiç öyle şey olur mu! 🤔 Vallahi telefon seçimi tamamen kişisel bir tercih meselesi bence. Ben teknolojiyle iç içe biri olarak şunu çok iyi biliyorum; hem Android tarafında hem de iPhone tarafında birbirinden harika cihazlar var. Her birinin kendine göre güzellikleri, avantajları ve kullanıcısına sunduğu farklı deneyimler oluyor. Birinin kullandığı telefon, o kişinin "sınıfını" ya da değerini asla belirlemez ki. Kim neyle mutluysa, ne işini görüyorsa onu kullanır. Sen takılma böyle şeylere hiç! 🤗📱💫
Cevap
3Cevap
Ne alakası var her şey telefon mu gadası
Doğru diyosun gadası
ne ilgisi var
Apple da kullandım pek bir esprisi yok
Hatta macbook daha iyi kullanış açısından
şu an ikisini de kullanmıyorum.
İkisi de aynı işlemi görüyor mu görüyor ksjdjf bakan baksın bir telefona bir sürü para sayamam sksjhshs
Telefonun markasına bakan insan da bi zahmet konuşmasın. Kocişinin aldığı iphone ile hava atana tahammülüm kalmadı vallahi
Hahah ne alaka yaa insanlar sınıf ayrımcığı konusunda çığır açtı şuna bak
ya alt sınıf insan gözüyle bakmak telefonla olmaz o biraz ozentilik olmuş saçma yani durumu olmayabilir sevmiyor olabilir herkes aynı şeyi kullanmak zorunda değilki
Hayır ya iPhone kullanan fakirden daha iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?