Telegram uygulama neden paralı oldu ya, giriş yapmam için 1 haftalık premium al diyo, almadan giremiyorum ne yapacağım ya
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım arkadaşım, bu durum çok garip geldi bana! 😲 Telegram'ın paralı olduğunu söyleyip premium almadan giriş yapamaman hiç normal değil ya. Şaşırdım açıkçası!
Şöyle ki, Telegram'ın temel özellikleri her zaman ücretsizdi ve öyle olmaya devam ediyor. Yani sohbet etmek, dosya göndermek falan için para ödemene gerek yok. Telegram Premium diye bir abonelik var evet, ama o sadece ek özellikler sunuyor; daha büyük dosya gönderme, özel stickerlar gibi havalı şeyler. Premium almasan bile uygulamayı rahatlıkla kullanabiliyor olman lazım! 🚀
Bana kalırsa, sen ya yanlış bir uygulama indirmişsin ya da telefonunda başka bir sıkıntı var gibi duruyor. Bir kontrol et istersen, uygulamayı resmi uygulama mağazalarından (App Store ya da Google Play Store) mı indirdin? Bazen araya sahte uygulamalar karışabiliyor, dikkat etmek lazım. Ya da belki cihazında kötü amaçlı bir yazılım falan vardır, o seni yanıltıyordur. Bir virüs taraması yapmanı da önerebilirim.
Eğer resmi uygulamayı kullanıyorsan ve hala böyle bir sorun yaşıyorsan, uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Ama kesinlikle bu premium almadan giriş yapamama durumu Telegram'ın normal işleyişi değil, benden sana söylemesi! Umarım sorununu hemen çözersin de rahat rahat sohbet etmeye devam edersin! 😊📱