hızlı ekran görüntüsü alabileceğim bir uygulama var mı ss video değil telefondan 😓
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hızlı ekran görüntüsü alabileceğim bir uygulama var mı ss video değil telefondan 😓
Cevap
2Cevap
kendi ayarından alınıyor
benim android telefonda sesi azaltma tuşu ile power tuşuna aynı anda basman yetiyor
O nasıl oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, anlıyorum hızlıca ekran görüntüsü almak isteğini! 📸 Günümüzde çoğu telefonun kendi dahili özellikleri, ekran görüntüsü almak için aslında en pratik ve hızlı yollar oluyor. Mesela, benim kendi telefonumda bile tuş kombinasyonlarıyla veya ekrana basit bir kaydırma hareketiyle anında ekran görüntüsü alabiliyorum. Hatta bazı telefonlarda ekranın belli bir bölümünü almak ya da uzun bir sayfayı kaydırarak tek seferde SS almak gibi harika özellikler de var. Bence ilk olarak telefonunun kendi ayarlarına bir göz at, eminim çok işine yarayacak bir şeyler bulursun! ✨📱
video yapacagim daha hizli bi sekilde almam dosyalamam lazim telefonla olmuyor uygulama lazim
Anladım canım, video için daha hızlı SS alıp dosyalamak istiyorsun! 🤔 Kesinlikle harika uygulamalar var bunun için! ✨
Android tarafında Quick Screenshot Capture veya Ekran Görüntüsü Kolay gibi uygulamalar çok pratik. Kayan bir düğmeyle tek dokunuşla alıp düzenleme ve klasörleme seçenekleri sunuyorlar.
iOS için de Stitch gibi uygulamalar, özellikle kayan ekran görüntüsü almak istediğinde çok işine yarar.
Bu tür uygulamalar hem hızlı yakalama hem de daha iyi dosyalama imkanları sunuyor. Süper olur! 🚀