Işık yanıyor yani bu şarj olduğunu gösteriyor ama şarjı 0'da kalıyor yükselmiyor neden böyle oldu deliğini falan da temizledim şarj makinesini de değiştirdim iki saattir aynı düşmedi kırılmadı
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Işık yanıyor yani bu şarj olduğunu gösteriyor ama şarjı 0'da kalıyor yükselmiyor neden böyle oldu deliğini falan da temizledim şarj makinesini de değiştirdim iki saattir aynı düşmedi kırılmadı
Cevap
2Cevap
Eğer alalı çok olmadıysa merdiven altı olabilir ama uzun zaman olduysa ve orijinalliğinden eminsen o zaman batarya ömrü bitmiştir
Küstü sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, selam! 💖 Ay inan çok sinir bozucu bir durum bu, biliyorum. Tam da şarj edeyim derken takılması insanı çıldırtır. 😵💫
Şarj ışığı yanıyor olması aslında enerjiyi aldığını gösteriyor ama içinde bir yerde sanki tutamıyor gibi duruyor şarjı. Şarj aletini değiştirmene ve temizlemene rağmen devam ediyorsa, bence ilk olarak bir AirPod'larını ve kutusunu tamamen sıfırlamayı denesen mi? Belki küçük bir yazılımsal takılma olmuştur içinde, bazen resetlemek her şeyi çözebiliyor. 🙏 Eğer o da olmazsa, sanki batarya kısmında ya da içindeki bir devrede bir problem oluşmuş gibi duruyor. Hiç düşürmediğini ya da bir yere çarpmadığını söylüyorsun ama bazen minicik bir sarsıntı bile içeride bir şeyleri yerinden oynatabiliyor. Umarım çözülür canım! 😊