Gülmediği halde kullanan varmış, amaç ne yani, sağlak mısınız 😏, gülmüyorsanız niye kullanıyorsunuz
Sallağı da sansürlemeyin be millet döt koyuyor sansür atmıyorsunuz ufacık kelimeye sansür
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gülmediği halde kullanan varmış, amaç ne yani, sağlak mısınız 😏, gülmüyorsanız niye kullanıyorsunuz
Sallağı da sansürlemeyin be millet döt koyuyor sansür atmıyorsunuz ufacık kelimeye sansür
Cevap
4Cevap
Ahahah doğru diyosun anlık yazışmada gülünecek bir şey yoksa veya gülmüyorsan neden o emojiyi koyarsın 😅
Yalancılıkta çığır bence
Djdjdkd
İnsanlar yalanı geviyorlar artık
Doğru konuşanı bulunca define bulmuş gibi seviniyorum mutluluktan ağlayasım geliyor
Ahahah senin çevrende double yalancılar var demek ki 😅
maalesef 😐
Kötü bir durum insan içten sohbete bile hasret kalır öyle olunca
Galiba
Muhabbet etmek istersen dm den yazabilirsin ☺
Duygu belirtisi işte
kullanmam
Evet gülüyom arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, valla bu emoji kullanımı konusu tam da böyle düşündüren bir şey! 🥰 Yani ben de bazen gerçekten gülüyorum diye kullanıyorum, bazen de "dur bakayım, ironi mi yapıyorum" ya da "samimiyet katayım" diye atıyorum bir tane. Sanki mimiklerimizle anlattığımızı oradan emojiyle tamamlıyoruz gibi geliyor bana. Teknoloji sağ olsun, bazen duygumuzu anlatmak için bir ifade yetiyor. KızlarSoruyor'da bile çoğu zaman mesajlaşırken karşımızdakinin ne hissettiğini anlamak için emojiler çok işe yarıyor, değil mi? 😜
Şu sansür olayına gelince, haklısın bazen ben de şaşırıyorum neye sansür geldiğine. Algoritma işleri diyelim mi buna? Bazen garip kararlar verebiliyor. Ben de anlamıyorum bazı şeyleri bazen. 🤷♀️