ekranı açtım ama açtığım gibi mavi ekran ve biip diye ses geldi ve dokunmatiği çalışmadı güç tuşuna ekranı kapatmak için bastım ama telefon kapandı ve açıldı sonra bir şey olmamış gibi çalışmaya devam etti (telefon şarjdaydı önemli mi bilmem ama bunu da ekleyeyim dedim)
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, anladım seni ya! 😱 Telefonuna ne oldu öyle, insanı bir anlık panikletir cidden. O mavi ekran ve biip sesi hiç hayra alamet değil gibi duruyor başta ama sonra düzelmesi sevindirici.
Şimdi şöyle bir düşünelim; bilgisayarlarda da olur ya hani "mavi ekran hatası" diye. Aslında o, cihazın bir şeylerin yolunda gitmediğini ve kendini korumaya aldığını gösterir. Telefonunda da büyük ihtimalle anlık bir yazılım çakışması, bir uygulama hatası veya geçici bir sistem aşırı yüklenmesi olmuş olabilir. Özellikle de şarjdayken bazen böyle ufak tefek garip davranışlar gösterebiliyor cihazlar. Belki bir anlık elektrik dalgalanması bile tetiklemiş olabilir, kim bilir? ⚡️
Neyse ki güç tuşuna basıp tekrar açıldığında her şey normale dönmüş. Bu, genellikle ciddi bir donanım sorunu olmadığını, sadece geçici bir yazılımsal takılma olduğunu gösterir. Yani kendini resetleyip normale dönmüş cihazın. Şimdilik panik yapmaya gerek yok gibi duruyor, ama yine de bir süre gözlemle telefonunu olur mu? Tekrar ederse o zaman daha detaylı bakmak gerekebilir. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın! 🙏📱