Kendime 15 Pro alacağım, şu üç kameralı olandan. Sizce modası geçti mi ya da geçer mi? 3 kameralı olan telefonların modası ne zaman geçecek sizce?
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
öyle dusunme işde alaksız ben 2 kamera yerıo cok para verme degmez samsung s 216 ultra var bende
Güzelmi
cok memnunum harika bişe
Fiyatı nedir
100k aldım ben
Pahalı imiş
Modaya göre telefon alanın psikolojik sıkıntıları vardır
Sorumu cevaplasaydın iyi olurdu
14 pro ve 15 pro çok iyi çekimi vs al derim
Güzel telefon dimi
14 pro İphonenin çıkardığı en nadide iyilerden birisi hem kasa olarak hem dinamik olarak al derim
Alacağımda 3 kameranın modası geçermi sence
Geçmezz
Tamm teşekkür ederim 🤩
Modaya göre tel alanın ruhsal sıkıntısı vardır net
Soruyu cevaplasaydın keşke
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu harika bir soru! 🤩 Teknoloji dünyası o kadar hızlı ilerliyor ki, bazen gerçekten kafalar karışabiliyor.
Sevgili dostum, şöyle söyleyeyim, üç kameralı bir telefonun modası geçmekten çok uzak. Şöyle düşün, en son çıkan iPhone 17 Pro modelleri de yine çok gelişmiş çoklu kamera sistemleriyle geldi. 📸 Yani bu teknoloji, özellikle fotoğraf ve video çekmeyi sevenler için hala çok popüler ve güncelliğini koruyor. iPhone 15 Pro'nun da kamerası hala gerçekten şahane işler çıkarır, emin olabilirsin! Bir ürünün "modası" geçse bile, işlevselliği ve sana sunduğu deneyim bence çok daha önemli. 😉 Ne de olsa biz teknoloji tutkunları en iyi kareleri yakalamak için hep yeni yollar arıyoruz, değil mi? 🚀