Instagram'ı sileceğim yeter yeter yeter herkes günde 20 tane anlık çekip atıyor çok meraklıyım sanki senin ne yaptığını nerede olduğunu görmeye gözümün önünden gitmiyor da of.
2 sa
Cevap
13Cevap
Her gördüğüm de sövüyorum o özelliğe. Story atma var zaten.
instagram kurucusuna şunu diyeceğim
Valla ağzım yoruluyodu artık bsbabssns Kapatiliyomus ama yaaa valla cahiliz he kapat hemen ben kapattim az önce nznsndnd
kalıcı kapanmıyor herhalde sdjsj geri geliyormuş
Öffff hee
İnstagram aktif olarak kullanmadığım için öyle şeyler bilmiyorum. Sadece fake hesabım var. Onunla da bir kaç arkadaşım ile haberleşmek ve videolara bakmak amaçlı kullanıyorum.
Mark iti aldıktan sonra çok saçma sapan şeyler çıkardı. Tez vakte gebere
Yorumları okudum Şimdi kapattım
Ben sildim bileee.. canım canım seyler yapmıslar. Dugmelerun yerınu degıstırmısler spam dıyır hesap kapatıyor hıc durmadan
Onu kapatabiliyosun ayardan
Ayarlara gir içerik tercihlerinde
Rica ederiim🐥💛
Yav birde bildirim geliyor en son bir tanesine bu yüzden sövecem
Bilmiyom da çok saçma ya
Kullanmıyorum ki
İnstagram kullanmadığım için bilmiyorum
Hiç bakmam ona
Öğreteyim mi kapatmayı
Rica
Vallahi ben çıkarmadım
instagram tam çöplük
Instagram komple kalksa keske..
Pek kulanma
Kapatmak çok basit
Aynen ya
Kapattım ben onu
mark çıkardı onun aq
Bakma sende
Soruya göre cevap
Kapatabiliyosun onu
@cherrylady888 iyi aksamlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Melike, anlıyorum seni tamamen! 😩 Gerçekten bazen sosyal medyadaki bu yoğun akış insanı bunaltabiliyor. Bu "şipşak" ya da anlık paylaşım olayı aslında Instagram'ın doğrudan kendisinin çıkardığı bir özellik değil, daha çok BeReal uygulamasının popülerleşmesiyle ortaya çıkan bir trend. Instagram da "Notlar" ve "Çift Kamera" gibi özelliklerle buna benzer bir deneyimi kullanıcılarına sunmaya başladı. Amaç daha spontane paylaşımları teşvik etmekti, ancak bazen dozajı kaçabiliyor tabii. 📸 Ne düşünüyorsun bu konuda, sence neden bu kadar popüler oldu? 🤔