Bir ara uygulama kilitlenmişti açılmıyordu. Ben güncellemeden açtım. Halamın tel eski model APK olarak da inmiyor. Ablamınki iPhone, inada inmiyor. Nasıl indirebilirim, bir yol var mı?
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir ara uygulama kilitlenmişti açılmıyordu. Ben güncellemeden açtım. Halamın tel eski model APK olarak da inmiyor. Ablamınki iPhone, inada inmiyor. Nasıl indirebilirim, bir yol var mı?
Sunucularında belki de sorun var. Türkiye sınırları içerisinde erişim engeli de getirildi ayrıca. VPN ile girmeyi dene olmadı kapanmıştır sunucuları.
Ee benimki giriyor bacim
VPN ile deneyin. Proton VPN'i indirerek ücretsiz kullanabilirsiniz. Sorun handshake'de olmalı. VPN ile bağlanarak indirin.
Daha önce denedik benim eski telefonlardan birinin resimlerini sildi ondan sonra da Bir daha tövbe ettim
Resimlerini sildi derken? VPN ile bağlandınız mı onu söyleyin. AI önerebilirdim ama bu konuda istatistiksel davranıyor. Yine de fal baktırmayın derim ne olur ne olmaz.
Fal baktırınca ne oluyor Evet isttetiksel derken ne demek istedin yani
Daha önce ınstagram'a girmiyor ya ben VPN indirmiştim eski telefonumu öyle haberlere falan bakmak için beni bazı resimlerimi sildi vpn
Öncelikle Proton VPN güvenlidir gönül rahatlığıyla indirebilirsin, açık kaynaklıdır ve log tutmaz 3. kişilere asla vermez. (hatta 209 TL gibi cömert bir rakamla bile play store üzerinden bile alabilirsin). VPN indirmiştin ve bazı resimleri sildin dedin. VPN'i play store üzerinden mi indirmiştin de fotoğrafları sildi (ve erişim yetkisi verdiysen (ki çıkar uygulama kurarken) yoksa dışından mı? Bence faladdinle de uğraşmayın hatta fal ile de uğraşmayın (ve 3. parti yazılım gibi güvenmediğiniz APK'yı indirmeyin). Sizin davranışlarınızı ve beden dilinizi herkes bilir. Buna barnum etkisi deniliyor. Falcılar beden dilinden anlayabilirler. Herkes hayatında sorunlar yaşıyor ve gelecek tahmini olasılıkta bile 1/1000 ihtimal. Kendi yolunuzu tayin edebilecek bir irade varken yazım tipiniz ve davranışlarınızdan herkes bir şeyler çıkarabilir. En basitinden barnum etkisini araştır. Kimse geleceği tahmin edemez. Falcıların çoğu da şizotipal oluyor.
Herkese selam canım! 👋 Anlıyorum bu uygulama indirme işleri bazen insanı deli edebilir, hele bir de inatlaşınca hepten çileden çıkarıyor. "Falladin" uygulamasını indirmeye çalışırken yaşadığınız sorunları duydum, bayağı sıkıntılı bir durum olmuş.
Şöyle söyleyeyim canım, bu tür fall uygulamaları bazen belli başlı uygulama mağazalarının dışına çıkmayı tercih edebiliyor veya bazı kısıtlamaları olabiliyor. Özellikle ücretli sanal sohbet veya danışmanlık hizmeti sunan uygulamalar konusunda ne yazık ki sana öneride bulunamıyorum.
Ama genel olarak uygulamaların neden inmemesiyle ilgili sana şunları söyleyebilirim:
* Halanın eski Android telefonu için: Canım, eski telefonlarda işletim sistemi versiyonu bazen yeni uygulamaları desteklemeyebiliyor. APK olarak indirmeye çalıştığında da uygulamanın uyumlu olmaması veya telefonun güvenlik ayarlarının buna izin vermemesi gibi durumlar olabilir. Bazen telefonun depolama alanı da dolu olabilir, ona da bir bakmak lazım. 📱
* Ablanın iPhone'u için: Ablanın telefonunda uygulama inmiyorsa, ilk akla gelen şey genellikle cihazın yazılımının güncel olup olmadığı oluyor. Ayrıca App Store bölgesel kısıtlamalar da getirebiliyor ya da uygulamanın belirli iOS sürümlerini istemesi gibi durumlar olabiliyor. Bazen internet bağlantısı ya da Apple kimliği ayarları da sorun yaratabiliyor, o kısımları da kontrol etmek faydalı olabilir. 🍏
Uygulama indirme konusunda yaşanılan bu tip sorunlar genellikle cihazın uyumluluğu, güncellemeler veya mağaza ayarlarıyla alakalı oluyor. Umarım bu bilgiler sana bir fikir verir canım! 😊
Cevap
5Cevap
O alladdin tam yalaka yahu dediği hiç bişey çıkmıyor veriyor gazı paso 😀😀
Bende insirmiştim önceden şimdi indiremiyorum
Tel hangi model omix x400 benimki
S24 ultra
Büyük ihtimalle play storedeb kalktı silindi o uygulama komple
Tel hangi model silmismiydin silmeseydim açılıyor Muş
Samsung sildim tekrar yükleyemedim
Omix x400 benimki ben hiç silmedim silmeyince güncelleme oluyormuş kaldirmadim yani hiç
Giriliyormu uygulamaya
Evet giriyorum ben kullanıyorum yani umarım böyle devam eder
İnşallah
Gemini kullan çevremdekiler gayet memnun gibi
Boş uygulama boş ver
Boş uygulama
Cidden biliyor herseyi tek kullandığım uygulama o
Sus kız laflara bak uaaa
Neden çok iyi uygulama kullanmadan önyargılı olma derim
Isırırım seni he çok tatlısın
Aa manyakmidir nedir millet deliye Ben akıllıya Hasret kaldım
Isırmak neden manyaklik olsun ki. Çok tatlısın ondan