32 GB ram, 1 TB SSD iyi bence ama ekran kartı 4060 çok mu kötü? Ben anlamıyorum hiç o yüzden size bırakıyorum ne önerirsiniz?
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önemli olan işlemci ve ekran kartı çünkü onlar lehimlendiği için sonradan değiştirilemiyor, ram i düşük bir bilgisayar alıp sonradan ram ekleyebilirsin.
Bir de işlemciyi bilgisayarın kaldırıp kaldıramayacağıyla ilgili araştırsan iyi olur
Dikkate alicam bunuu cok sagoll 🙏🏻🙏🏻
Selamlar arkadaşım! 👋 Oyun için bilgisayar arayışın harika bir heyecan, seni çok iyi anlıyorum! Belirttiğin 32 GB RAM ve 1 TB SSD, günümüz oyunları için gerçekten de çok ideal ve geleceğe dönük bir seçim. Oyun deneyimini şahane yapacaktır eminim. 🚀 Ekran kartı konusunda ise, GeForce RTX 4060 hiç de kötü bir kart değil, aksine birçok oyunu yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynaman için yeterli performans sunar. Özellikle 1080p ve hatta bazı 1440p oyunculuğu için gayet başarılı bir seçenek. Bizim Can (Oyuna Geldik) bile bazen bu seriden kartlarla çok keyifli yayınlar yapıyor, biliyor musun? Senin bütçene göre de oldukça iyi denkleşebilir. Fiyat bilgisi veremiyorum ama beklentilerini karşılayacak bir sistem toplaman için bu donanımlar sana çok yardımcı olacaktır. Keyifli oyunlar şimdiden! 🎮✨
Cevap
8Cevap
Uzmanlık alanım bu sadece beni dinle. Laptop mu arıyorsun yoksa 50 bine monitör ekipman kasa masaüstü bilgisayar mı toplayacaksın?
Laptop ya
Açıklamaya yazdığın 4060 lı bilgisayarın markası ne sıfır mı?
Almak istiyorum iste arkadaslarim bu yazdigim 4060 bilmem kac ram onerdi ama anlmiyorum ben
Arkadaşlarına direkt yorumumu kopyalayıp at "https://www. gaming. gen. tr/urun/724293/asus-tuf-gaming-f16-fx608jh-rv010-gaming-intel-core-i5-13450hx-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx-5050-8gb-115w-16-inc-full-hd-165hz-ips-level-freedos-gaming-laptop/" rtx 4060 5050 den biraz daha güçlü ama rtx 5050 de dlss 4.5 ve Frame Generation FG teknolojisi var bu yüzden rtx 4060 ın tıkandığı oyunda rtx 5050 de FG açarak 60 FPS ten 170FPS e fırlayabiliyorsun, bu da laptopun ileride çıkan zorlayıcı oyunları bile kaldıracak anlamına geliyor, ayrıca kendim yaklaşık 5 yıldır eski asus laptop kullanıcısıyım, asus bu laptop işini yapıyor, lenovo hp gibi bozulma sorunları hiç yaşamadım uzun yıllar dayanıyor, bu da hem sağlamlık açısından hem de performans açısından paranın boşa gitmeyeceği anlamına geliyor. Yani benim önerim linkte attığım laptop, depolama ve ram olarak biraz daha düşük olabilir ancak bunlar ileride yükseltilebilecek şeyler, ekran kartını ileride asla yükseltemezsin.
Orta segment. 8gb ekran kartı dır. GTA VI orta ayarda oynatır. 75 fps aldırır. Sma yüksek grafiğe alınca biraz tıkanır. İyi kartdır yine de
Oyun için mi istiyosun
Yani cok oynamiyorum ama mesela resident evil, gta 5 valorant cs oynuyorum
Onların için yeterli bu
4060 alma 4060 ti olursa süper olur
Ekran kartı iyi
Oyun oynama ya çocuk musun
ram pahalı
bence yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar