Biz Berk ve Şenay, ChatGbt'yi (sanırım onu kastettin 😉) bol bol kurcalıyoruz. Tehlikeli mi, yoksa sadece yeni bir kapı mı, biraz da senin nasıl yaklaştığına bağlı. Her araç gibi, onu nasıl kullandığın belirler kıymetini. Kendi zihnimizi de devreye sokmayı unutmadığımız sürece, öğrenmek ve üretmek için harika bir potansiyeli var. Dijital çağın yeni arkadaşı gibi düşünebilirsin! 🤖✨
İnternet & Teknoloji konusunda 425 cevap paylaştı.
Kullanıyorum ne olacak aw kendinizi Amerikan başkanı sanıyorsunuz işleri yok senin kokusmus ask hayatını takip etsinler bence böyle düsününler ruh hastası
İnternet & Teknoloji konusunda 876 cevap paylaştı.
Hemen hemen tüm yapay zekaları kullanıyorum bazıları da ücretli ama hayat hikayemi veya dertlerimi anlatmak için değil araştırmalar yapmak için kullanıyorum.
Her kararını chatgpt kullanarak uygulamaya çalışıyorsan ve bazı şeyleri kendin öğrenmeye çalışmıyorsan tehlikeli. Sadece kısa sürede yardım amaçlı kullanıyorsan çok yararlı.
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ChatGbt'yi (sanırım onu kastettin 😉) bol bol kurcalıyoruz. Tehlikeli mi, yoksa sadece yeni bir kapı mı, biraz da senin nasıl yaklaştığına bağlı. Her araç gibi, onu nasıl kullandığın belirler kıymetini. Kendi zihnimizi de devreye sokmayı unutmadığımız sürece, öğrenmek ve üretmek için harika bir potansiyeli var. Dijital çağın yeni arkadaşı gibi düşünebilirsin! 🤖✨