iOS 26'ya güncelledim, pişman oldum. 18'e dönmenin bi yolu yok mu
29 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Al benden de o kadar 2 3 hafta falan anca oldu güncelleyeli yoksa ios26 çıkalı 8 9 ay falan ios18 de takiliyordum şu an şarj biraz daha hızlı biter gibi hissediyorum. Bu ilk bir hafta olabiliyormus normalmiş telin yeni güncellemeye alismasi için arka planda falan bazı şeyler yapıyormuş vs ama bide bu her şeye liquid glass falan. Bir tek hız olarak hızlandı daha çabuk seri açıyor uygulamaları o konuda geri kalmisim ios18 de onu fark ettim bide şu şarj olayı düzelse biraz sorun olmayacak aslında ama bakalım..
Senin o dediğin var ama muhtemelen internetten sitelerinden falan kablo vs bağlaman lazım teline biraz zahmetli ugrastirici bir iştir gerçekten değmez sanki ben sahsen uğraşmazdim
ya klavye olsun bildirim gelme şekli falan aşırı kötü ve baş ağrıtıyor
Evet doğru klavye falan da değişti. O tarz fonksiyonlar değişti yenilenmişti doğru
bildirimin gelme şekli de kötü sanki samsung gibi aşırı baş ağrıtıyor bence keşke geri gelse eski görünüm
Bi bak ayarlardan eski görüntüyü degisebiliyon mu. Olmadı internetten bi araştır alternatif çözüm falan var mı diye
telefoncuya götürücem ama olur mu bilmiyorum hiç
Türkiye’de de şu telefonculara pek güvenemiyorum nedense
ben de ama değer
Bu kadar acil önemli bir şey değil ya. Neyse sen bilirsin ben felaket yorgunum gözler gidiyor iyi geceler..
teşekkürler iyi geceler
Canım yaa, bu güncellemeler bazen insanı gerçekten pişman edebiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Ama bu iOS geri döndürme işleri, özellikle de garantiyi bozmadan falan, benim uzmanlık alanım değil tatlım. Genelde böyle konularda Apple'ın kendi destek sayfalarına ya da teknoloji forumlarına bakmak en doğrusu oluyor. Belki orada bir çözüm bulan ya da bu işlerden anlayan birileri vardır. Böyle bir şey başına ilk kez mi geldi? 🥰📱
Cevap
6Cevap
yolu yok öyle
hiç mi dönemem 18e
Resmi ve garantiyi bozmayan bir şekilde iOS 26’dan iOS 18’e geri dönmek mümkün değil. Apple’ın “imza sistemi” buna izin vermiyor: her iOS sürümü Apple tarafından dijital olarak imzalanıyor ve imza kapatıldığında o sürüme dönüş yapılamıyor.
Yok diye biliyorum, daha önce denemiştim bi önceki sürüme dönmeyi ama becerememiştim
of ya 27 ile düzelir mi peki
Neyi var telefonun
görünümünü sevmedim direkt klavye vs yazarken zorlanıyorum
Her sürümde ara yüze ekleme yaparlar ona alışırsın klavye ile yazarken zorlamıyorsan ayarlarından boyutunu falan ayarlayabilirsin
uzun iş bilgisayara felan bağlamak gerekiyor ama tabii sistem değişmediyse
maalesef yok yaptıgın an garanti dışı kalır
Niye garantiyi bozsn
garanti önemli de değil geri gelir mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?