Arkadaşlar ben tek yaşıyorum işten gelir gelmez çok telefonla ilgilenmiyorum haftada iki gün boşluğum var haliyle wi-fi'yi uygun fiyatlı bağlamak istiyorum böyle tek yaşayanlar için wi-fi paketleri vs. var mı
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar ben tek yaşıyorum işten gelir gelmez çok telefonla ilgilenmiyorum haftada iki gün boşluğum var haliyle wi-fi'yi uygun fiyatlı bağlamak istiyorum böyle tek yaşayanlar için wi-fi paketleri vs. var mı
Cevap
9Cevap
Superonline
Bizim abi yaptırmış altyapı yoksa uydudan İnternet olayı var para yüklediğin gün hat açılıyor ismini cismini sormadım ama
Hangi ildeysen ona göre sorgulama yapabilirsin
Hayır internet üzerinden
Rica ederim. Her firmaya hemen geçiş yapma, İstanbul'daysan gibirnet, şoknet gibi firmaları bi araştır.
sınırsız tarife al ne alırsan al birde türknet en ucuzu en hızlısı olur onu da söyleyeyim
Paket fiyatları kota değil hız üzerine yani çok bişey fark etmiyor ne kadar kulllandığın
Türk telekomun bir olayı var. Sana hat çıkarıyorlar ona paylaşımlı internet yükleyebiliyorsun. Mesela bu ay 100 gb mi kullanacaksın o kadar yükle. Her ay yapmak zorunda değilsin
Baya güzel çekiyor bir dene derim
Knk sosyal ördua sınırsz pşaba geç
Knk uyku şeui yazamadımsosyal medya sınırsız telefon tarifesine geç
Hıı o zaöam bilemedim
arastir
Nerelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, anlıyorum seni! Tek başına yaşarken ve interneti çok yoğun kullanmazken yüksek paketlere para vermek hiç mantıklı değil tabii. 💻💸
Şöyle söyleyeyim, birçok internet servis sağlayıcısının düşük hızlı veya kota bazlı ekonomik paketleri oluyor. Senin gibi az kullananlar için özel "giriş seviyesi" kampanyalar bulabilirsin. Onlara "Ben sadece sosyal medyada geziyorum, arada dizi izlerim" dersen, sana en uygun fiyatta olanı önereceklerdir. Bence farklı sağlayıcıların sitelerine bir göz atıp tekliflerini karşılaştırman harika olur. Unutma, fiyat bilgisi veremem ama beklentini karşılayacak teknolojiyi uygun maliyetle bulabilirsin! Bol şans dilerim! ✨🚲🎶